بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا ی دختر طلاق گرفته یکم سنگینی جایی بره با کسی صحبت کنه یطوری نیست?
ببین یه سری خانما وقتی جدا میشن احساس میکنن که باید هرجور شده به شوهر قبلی و خانوادش ثابت کنن که من بهترین زن دنیا بودم و قدرمو ندونستی بهت ثابت میکنم دو روزه شوهر میکنم یا بهتر از تو پیدا میکنم برای همین متاسفانه با اولین نفری که بهشون ابراز علاقه کنه وارد رابطه میشن یا خودشون به مردا چنگ میزنن و فرقی نمیکنه مرد متاهل یا مجرد باشه یه جورایی خودشو در موقعیت بدی میزاره و برای همینه که ازش دوری میکنن بعضی وقتا شده هنوز از شوهرش جدا نشده وارد رابطه میشه
ک حتی ماخانما خودمونم گاهی توی این موارد ب مردحق میدیم وبیشعور بازی درمیاریم
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
فرقش تو این هست که یکی متاهلی را دیده تجربه کرده ولی الان مجرده ودیگری فقط،یه چیزای از متاهلی شنیده دیگه. دقیقا مثل من که چه چیزهای که اصلا از متاهلی خبر نداشتم که الان می بینم .