2777
2789
عنوان

بچم باز قرص خورده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 45 پست
عزیزم تا حالا همچین کاری نمی‌کرده میفهمه ک نباید بخوره می‌ترسه از قرص

وقتی دوبار خورده یعنی دیگه ترسش ریخته و تبدیل به کنجکاوی شده و ممکنه بازم بخوره.... لطفا قرصاتو بذار تو کشوی یخچال و دم دست بچه نذار!!

لطفاً بدون قضاوت راهنماییش کنیدزنگ بزن اورژانس عزیزم افت فشار میگیره خدایی نکرده ببره شاید شست و شو ...

اخه ب شوهرم بگم دعوام میکنه خیلی حساس ولی حالش بد نشد بازی کرد الان ی ۱۰ دیقه میشه خوابید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ب شوهرم بگم دعوام میکنه خیلی حساس ولی حالش بد نشد بازی کرد الان ی ۱۰ دیقه میشه خوابید

وای تروخدا نزار بخوابه فشارش افت می‌کنه😭عیبی ندارع بزار حتی کتکت بزنه ولی بچتو ببر دکتر فشارش افت کنه خدایی نکرده می‌ره کما

دختر و پسر نازم فرشته های زندگی من 

وقتی دوبار خورده یعنی دیگه ترسش ریخته و تبدیل به کنجکاوی شده و ممکنه بازم بخوره.... لطفا قرصاتو بذار ...

قرص هامو توی کمد میزارم امروز ک قرصمو خوردم روی کابینت موند یادم رفت بردارمش

[QUOTE=392449698]وای تروخدا نزار بخوابه فشارش افت می‌کنه😭عیبی ندارع بزار حتی کتکت بزنه ولی بچتو ببر  بیدارش میکنم جیغ میزنه گریه میکنه ک بخوابه تا خودش نخواد بیدار نمیشه 

بهتره نخوابه میگی دوتا قرص فشار خورده،خودت برا چی میخوری؟ میخوری تا فشارت بالا نره، حالا این بچه دوتا خورده افت فشار میگیره،اگه شرایط دکتر بردن نداری سعی کن چند ساعتی بیدار نگهش داری و غذاهای نمکی ... بهش بده

قرص هامو توی کمد میزارم امروز ک قرصمو خوردم روی کابینت موند یادم رفت بردارمش

اوکی حواس پرتی برا مادرا پیش میاد اما متاسفانه این مدلش خطر داره، امروز سعی کن بخیر بگذرونی ازین ب بعد بیشتر دقت کن