انگار فقط منم که آقای ملکه رو به زوووور دیدم و تا قسمت آخر منتظر بودم جالب شه و نشد
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
والا یه جوری تعجب میکنن که چرا خوشت نیومد انگار شاهکار خلقت بود
به هر حال سلیقه ایه من به نظرم تینیجری اومد
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
عجیبه به نظر منم بامزه نبود حتی زیبای حقیقی هم من گریم درومد بقیه میگن خنده داره😂
من اصلا کلا فیلم کره ای نمیبینم
میخواستم شروع کنم همه پیشنهاد این اقای ملکه رو کردن
بعد اصلا خوشم نیومد
رفتم سراغ هالیوود عزیزم 🤣🤣
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
انگار فقط منم که آقای ملکه رو به زوووور دیدم و تا قسمت آخر منتظر بودم جالب شه و نشد
منم گفتم همینو
فقط من توقسمت 4 ولش کردم
چند نفر هم ریپلای زدن اینجوری بودن
تنها نیستی 😂
با چه فیلم چرتی هم شروع کردی😂اگه دوست داشتی موش و گل شیطان قشنگن
نمیدونستم چرته 💔
موش رو طبق داستانش خیلی دوست دارم ببینم
گل شیطان در مورد چیه