2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 97 پست
فقط شما متوجه میشی😁😁😁لطفا فکری به حال کیفیت زندگی ایران و آفریقا کن جهان از شما تشکر میکنه حداقل ...

مسلما از شما بیشتر متوجه میشم که حتی رو پیامی ای که بهت ربطی نداشت برای گرفتن توجه ریپلای کردی

این سندروم شخصیت نقش اول که بعضی ها درگیرشن خیلی داره خطرناک میشه انقدر آدم توهمی خوب نیست

مسلما از شما بیشتر متوجه میشم که حتی رو پیامی ای که بهت ربطی نداشت برای گرفتن توجه ریپلای کردیاین سن ...

شما تلاشت را کن را بکن تا بتونی به رویاهات جامعه حقیقت بپوشونی و سیب ۲۲۰تومنی برات تفریح باشه

اجازه بده بقیه به همون راضی باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم استفاده از کلمات برای پنهان کردن وجود همیشه جواب نیست کاملا فهمیدیم با یه طرفدار کاپیتالیسم طر ...

عذرخواهی میشه سرجمع جوری با کیفیت زندگی کن وقت را صرف بدست آوردن پول نکنی که برگردی ببینی در لحظه زندگی نکردی

در لحظه زندگی کردن میدونی چیه؟؟

خیلی یهوی یپیتزای گوشت بخواد و به جیبت نگاه کنی و نداشتی بری از همون چرخک بله فروشی یه سمبوسه داغ بگیری و بخوری و به دنیا بخندی

کیفیت زندگی اینه (( لذت بردن در لحظه ،نه حسرت خوردن ودویدن در پی آرزها)

عذرخواهی میشه سرجمع جوری با کیفیت زندگی کن وقت را صرف بدست آوردن پول نکنی که برگردی ببینی در لحظه زن ...

همونطور که گفتم شما مختاری هرجور میخوای زندگی کنی ولی انگار خودت احساس ضعف میکنی که دنبال اثبات خودتی

شما هنوز داری تو رویاهات زندگی میکنی😁😁کسی که ناراحت نگرانی تعرفه ایرانسله؟؟؟عجب بهت نمیخوره این هم ...

الان این قرار بود درگ باشه؟

بله بر عکس شما که به کاپیتالیسم اعتقاد داری من خودم رو عضو یک جامعه برابر میدونم و به عنوان انسان حق اعتراض به اشتباهات رو دارم