2777
2789

من امسال مدرسم تموم شد 

سه سال پیش این موقع ها کلی گریه و زاری کردم که چرا قبول نشدم ، من بدبختم ، من بیچاره ، دیگه هیچ پخی نمیشم تو زندگیم 

سه سال گذشته از اون قضیه و من واقعا خداروشکر میکنم که اون مدرسه نرفتم (تهرانم هستم که نمونه دولتی هاش عالین) 

امسال کنکور دادم و احتمال قبولی پزشکیم بالاس 

لپ کلامم چیه 

آقای ایکس یا خانوم y که نمونه یا تیزهوشان قبول نشدی 

زندگیت تموم نشده واقعا ، هنوز کلی راه داری :)

کلییییی 

واقعا راست میگم اینو 

من زمانی که نمونه قبول نشدم نشستم خودم خوندم درسامو ، تست زدم ، همه چی به خودتون بستگی داره نه مدرسه 

کسایی هم که قبول شدین خیلی تبریک میگم بهتون که نتایج زحماتتون رو گرفتین ، امیدوارم روز به روز پیشرفت کنید ❤️ ❤️ 

عکس رو هم می‌زارم براتون تو پست ها 

#دلی-‍ 

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بذار

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

این کارناممه که منتظرم تایید بشه تو اولین تاپیک هام قبول نشدنم تو نمونه رو گفتم و کلی گریه زاری کردم ...

اومد لایکم کن

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

دولتی خوندین؟؟

سال آخرم مدرسه رفتین؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

میشه اومد لایک کنی

من ۴۷۵۰۰ شدم باید ۴۸۰۰۰ میشدم خیییلی اختلافم کم بود مامان بابام بفهمن منو میکشن

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

الان دیدم تیزهوشان قبول شدم برم تیزهوشان یا غیر انتفاعی خوب؟؟

معلومه دیگه