2777
2789
عنوان

اکسم بعد از یک سال پیام داد بهم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 40 پست
خب دیگهپسره بیجا کرده پیام بدهبعد یسال

بالام گفتن دخترا اول کات خیلی درد میکشن من خودم روزای اول نمیتونستم نفس بکشم بدش دیگع میگفتم بره ب جهنم اما اون برعکس اوایل براش مهم نبود بدس ب خودش اومد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالام گفتن دخترا اول کات خیلی درد میکشن من خودم روزای اول نمیتونستم نفس بکشم بدش دیگع میگفتم بره ب ج ...

🥲

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

مال من ک‌بعد سع سال رابطه خیانت کرد و اصلا گردنم نگرفت و رفت و گف اگرم‌کردم خوب کردم میخواستی پای من ...

دو‌ماه بعد از کات توی همون بیمارستانی که ایشون دکترش بود عمل اورژانسی سختی شدم، ۸ روز بستری بودم با وجود اینکه اطلاع داشت دریغ از یه پیام:) یه زنگ! یه احوال پرسی ساده:))

تا اینکه روز هشتم تو راهروی بیمارستان با سرم تو دستم و دمپاییای بیمارستان داشتم میرفتم‌کارای ترخیصمو انجام بدم منو دید، صورتشو‌کرد اونور از کنارم بیتفاوت رد شد:)))

اون صحنه هیچوقت هیچوقت هیچوقت از ذهنم پاک‌نمیشه🙃

دو‌ماه بعد از کات توی همون بیمارستانی که ایشون دکترش بود عمل اورژانسی سختی شدم، ۸ روز بستری بودم با ...

چقد نامرد….وای ک ادم حتی از بغل دشمنشم تو اون حال اونجوری رد نمیشه چ برسه ب کسی ک باهاش کلی خاطره داشته 

وقتی یکبار گذاشته رفته بازم میتونه بره کسی که واقعا عاشق باشه از طرفش ۱ روز هم نمیتونه دور باشه من باشم بهش میگم واسه چی پیام دادی عشقتا ثابت کردی یکبار بهم کافیه دیگه پیام نده ببینم چی میگه اول

چقد نامرد….وای ک ادم حتی از بغل دشمنشم تو اون حال اونجوری رد نمیشه چ برسه ب کسی ک باهاش کلی خاطره دا ...

دقیقا

توی اون ۸ روز کسایی اومدن دیدنم که سالها بود با هم ارتباط نداشتیم

بعد اون وقت این آدم…🙂🙂 بعد اون همه خاطره، اون همه حرفای عاشقانه اون همه احساس…

اونجا بود که اعتمادمو نسبت به هر چی عشق و‌عاشقیه برای همیشه از دست دادم و از اون موقع دیگه نمیتونم هیچ کسیو باور کنم

یه دیوار دور قلبم کشیدم از جنس بطن، میخوام از خودم و روح و‌احساسم محافظت کنم در برابر این بازیگرای به ظاهر عاشق:)

دو‌ماه بعد از کات توی همون بیمارستانی که ایشون دکترش بود عمل اورژانسی سختی شدم، ۸ روز بستری بودم با ...

دکترا هولن ، هنوز نفهمیدی اینو ؟؟؟ 

آدم تا آخر عمر مجرد بمونه سمت کادر درمان نره برای ازدواج