2777
2789
عنوان

یه رژ لب خوب بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 30 پست
یه کرم پودر ارایشی که پوشانندگی بالایی داشته باشه ،صورتم جوش میزنه بهم معرفی میکنی

من واسه صورتم از کرم پودر میلادوپیز استفاده میکنم حرف نداره...خیلی عالیه از مواد معدنی ساخته شده حتی ازین گیاهیا هم بهتره

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کرم پودر ارایشی که پوشانندگی بالایی داشته باشه ،صورتم جوش میزنه بهم معرفی میکنی

من کرم پودر استفاده نمیکنم ضدافتاب رنگی میزنم اسمشم درموبای

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
اصلا هم واسه خرید رژ لب خسیس بازی در نیار همیشه مارک خوب بگیر

خسیس بازی که درنمیارمولی بآبام دعوا میکنه میگه چیه اینا میمالی بخودت ایشالا خونه شوهر جبران کنم

رژ لب مدادی بیو مات و عالیه  براق هم داره،باید دقت کنی ماتشو بگیری سی و پنج فکر کنم

باید برم مغازه همرو تست کنم بعد بگیرم

مرسی عزیز

ببخشیداااا ميشه یه خط چشم خوبم بگیییی اوریفلم خوبه؟

من زیاد تو کاره خط چشم‌ نیستم.ولی مارک خط چشمم بِن نای هستش ۳۰ تومن گرفتم.البته ازین خط چشم خشکاس ک باید با قلم بکشی.

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
من زیاد تو کاره خط چشم‌ نیستم.ولی مارک خط چشمم بِن نای هستش ۳۰ تومن گرفتم.البته ازین خط چشم خشکاس ک ...

مرسی عزیزم

مدادیBonomiaخریدم.ساخت آلمانه عالیه ماندگاریش...با آب به زور در نمیره فقط باآرایش پاک کن پاک میشه

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋