2777
2789
نه ندارمآره منظمه

با دکتر پیش بری خیلی خوبه و بالاخره بهتر میشه

من تخصصی در این مورد ندارم ولی دیدم بعضیا مزوتراپی میکنن و راضین

کدوم شهری؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

روغن چی؟

عزیزم بستگی به جنس موهات داره ولی کلی بخوام بگم

ارگان و نارگیل خوبه 

من ارگان میزنم 

میگن آب برنج هم خوبه و از اونجایی که گفتی جوش داری برنج واسه پوستت عالیه معجزه می‌کنه بزنی داخل گوگل طرز استفادش هست و پماد مترانیدازول هفتاد و پنج درصد و یخ واسه پوستت عالیه 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی به جنس موهات داره ولی کلی بخوام بگمارگان و نارگیل خوبه من ارگان میزنم میگن آب برنج هم خو ...

مرسی واقعا 

موهام چربه 

پوستمم همینجور خیلی جوش میزنم.... 

اصفهان

گفتم اگه شیرازی بهت معرفی کنم

تو شهر خودتون یه دکتر عالی پیدا کن و درمانت رو ادامه بده طول میکشه ولی نتیجه میگیری

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

مرسی واقعا موهام چربه پوستمم همینجور خیلی جوش میزنم....

اوه پس مخصوص موهای چرب بگیر(شامپوت رو)

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

آره همیشه مخصوص موهای چرب میگیرم

عالیه گلم ماسک برنج بزن روغن تراپی کن زیاد موهاتو نشور و سفت نبند درست میشه