2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا ابلفضل اینارو از کجا بدونم😐😭💔

😂 مطالعه کن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خب منبعی چیزی میدونی ک اونارو بخونم؟خودت چطوری تونستی جوابشو بدیچی خوندی و ایناااا

من یه کتاب داشتم دوستم داده بود بهم اونو خونده بودم اطلاعات مذهبی هم از بچگی تو خانواده مذهبی بزرگ شدم و کلاس احکام میرفتم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خب بنظرت اون کتابه ک گفتی خوبه بخونمش؟؟؟

الان همه اطلاعات تو اینترنت هست از نت مطالعه کن

خب میترسم چیزای جدیدی بپرسناگه میشه اسم کتابه رو بم بگ

یادم نیست ۷ گام تا استخدام فکر کنم

دمتگرممصاحبه میخوام بدونم چ سوالایی میکنن

مصاحبه عمومی بیشتر عقیدتی سیاسیه.سوال های مذهبی درمورد نماز،روزه،دین،نماز جماعت و نحوه وصل شدن به جماعت در بین رکعت ها،نماز جمعه،انواع نماز ها و غسل های مستحبی و واجب،سخن های رهبر درمورد معلم ها جوانان خانم ها,ذکر های نماز مثل تشهد و سلام و اینا،راهپیمایی ها و تاریخ هاشون و مسیرشون،درمورد ولی فقیه و ویژگی هاشون،درمورد مرجع تقلید اینکه مرجع تقلیدتون کیه توی چه مواردی ازشون تقلید میکنید کتابشون چیه،وظیفه ما در برابر رهبر و وظایف ایشون دربرابر مردم وظایف ما نسبت به مرجع تقلید،درمورد جنگ و شهدا میپرسن،درمورد ارکان نماز،احکام روزه،تسبیحات حضرت زهرا،خمس و زکات . ترجیحا تاریخ هایی که مهم به نظر می‌رسن،تاریخ قیام های مختلف یا مثلا تاریخ شروع جنگ و این ها،اسامی رؤسای سه قوه و وظایفشون هم بلد باش

مصاحبه من بیشتر عقیدتی بود و سوالهای سیاسیش خیلی کم درحد چهار پنج تا بود

مصاحبه تخصصی هم یک بخشش آزمون روانشناسی هست روی سیستم باید جواب بدی و آسونه سوال خاصی هم نیست،بحث گروهی هم باید با هم گروهی هاتون درمورد موضوعی که میدن بحث و تبادل نظر کنین و ارائه شفاهی هم باید خودتون درمورد موضوعی که میدن خلاصه نویسی کنین و بعد هم ارائه ش بدین اینجا ممکنه سوال بپرسن یکی دوتا درمورد همون موضوعه که در کل سخت نیست،مهم فقط فن بیان استرس نداشتن اینکه صداتون نلرزه استفاده از حرکات دست هست با بسم الله شروع کنی سخن از رهبر پیامبر یا امامان بگی و ارتباط چشمیه،درضمن به پوشش هم اهمیت میدن بهتره مانتو شلوار رسمی بپوشی و چادر.مصاحبه من محرم بود بخاطر همین تیره پوشیدم ولی اگر برای شما محرم یا ایام عزاداری نباشه لباس رنگ های ملایم مثل خاکستری هم خیلی خوبه با مقنعه مشکی یا مقنعه خاکستری در کل به ست بودن لباستون و کفش و کیفتون هم اهمیت بدین ترجیحا کفش و کیف مشکی باشه بهتره

بازم اگر سوالی داری بپرس گل

مصاحبه عمومی بیشتر عقیدتی سیاسیه.سوال های مذهبی درمورد نماز،روزه،دین،نماز جماعت و نحوه وصل شدن به جم ...

یه سوال داشتممممممم

شنیدم اگه مقام کشوری توی ورزش داشته باشم میتونم برم فرهنگیان دبیر تربیت بدنی بشم

مقام کشوری دیگه؟

چون من ۸ سالی هست میرم تکواندو اگر اینطوریه که برم لیگ کشور ثبت نام کنم😭

یه سوال داشتمممممممشنیدم اگه مقام کشوری توی ورزش داشته باشم میتونم برم فرهنگیان دبیر تربیت بدنی بشمم ...

فرقی نمیکنه چه رشته ای بخوای بری تربیت بدنی یا هرچیز دیگه ولی آره مقام کشوری هم خیلی خوبه امتیاز محسوب میشه اگر بتونی مقام بیاری عالیه

فکرکنم تربیت بدنی به جز فرهنگیان دانشگاه شهید رجایی هم باشه حالا باز از مشاور بپرس اطلاعات دقیقشو بهت میگن چون تا جایی که یادمه تجربه بچه هارو میخوندم کسایی که متقاضی تربیت بدنی بودن امسال آزمون عملی و اینا داشتن که جدا از برای ما بود