2777
2789
عنوان

بیاین بگم چرا باید دخترا زود ازدواج کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 43 پست
یسری خانما متاسفانه این نوع افکار دارن حالا یا از نوع خانومن یا آقا هستن

اگرم خانمه حتما زیر سی ساله انقدر ناپخته و سطحی حرف میزنه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی سایتو افکار سمی کاربراش🤣🤣🤣

سال ۲۰۲۵ داریم زندگی‌میکنیم مثلا😐

باید یه فرقی داشته باشیم با عربستانی های جاهل

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

مگه همه هدف افرینش و زندگی یه مونث شوهر و تولید مثلهشاید یکی هدفش پیشرفت علمی و مالی باشه

ازدواج مانع پیشرفت علمی و مالی نیست البته با حرف اسی هم موافق نیستم بلکه سن ازدواج رو بلوغ فکری و جنسی تعیین میکنه که بین همه افاد یکسان نیست

سال ۲۰۲۵ داریم زندگی‌میکنیم مثلا😐باید یه فرقی داشته باشیم با عربستانی های جاهل

شایدم واقعا آقاس همه تاپیک هاش عجیب 

یکی از کاربرا اینجا گفت منم نگاه کردم 

کلا زن ستیر حرف زده انگار زنها فقط ساخته شدن برای ازدواج 

شایدم واقعا آقاس همه تاپیک هاش عجیب یکی از کاربرا اینجا گفت منم نگاه کردم کلا زن ستیر حرف زده انگار ...

شاید

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

این همه زن جون نکندن که این تفکرات جنسیت زده و کالاانگارانه رو از بین ببرن که امثال شما بیان دوباره راحت برمون گردونن عقب. در نتیجه دایورتی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من کاری به هیچی ندارم ولی اون دونفری که لایک کردن و فازشونو نمی‌فهمم 

خو من چی بگم ؟؟؟ 

یه مشت مغز کپک زده دور هم جمع شدن چرت و پرت میگن 

دُخت شیرازیم 😎        

ازدواج مانع پیشرفت علمی و مالی نیست البته با حرف اسی هم موافق نیستم بلکه سن ازدواج رو بلوغ فکری و جن ...

میدونم مانع نیست ولی هستن کسایی که کلا نمیخان ازدواج کنن هدفشون چیز دیگست 

استارتر جوری حرف زده انگار فقط یه دختر و زن هدفش از به دنیا اومدن تولید مثل بوده و غیر این زندگی دیگه ای نداره خوب شاید یکی کلا انتخابش چیز دیگه باشه 

وگرنه هر کی میخاد هر کار کنه فقط سبک زندگیشو به بقیه تعمیم نده

🌹