2777
2789
عنوان

چون درس نمیخوندم معلمای مدرسه ام خیلی مسخرم میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باز شروع شد توهین به معلمابسم الله

اینایی که تعدیف کردم ماله سه چهار سال پیشه ولی اینم بگم یکی از معلمای امسالم شانسی بابامو دید بعد مشکلمو فهمید حدود سه زنگ باهام حرف زد درد و دل کرد که کمکم کنه 

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

اینایی که تعدیف کردم ماله سه چهار سال پیشه ولی اینم بگم یکی از معلمای امسالم شانسی بابامو دید بعد مش ...

شمارو نگفتم کلا گفتم

هر جا بحث کوچیکی بشه از معلما توهین میکنن

میترسیدم بگم به گوش خانوادم برسه... وگرنه چندبار بخاطر رفتارام و نمرم منو بردن پیش مشاور مدرسه بعد م ...

اگه هنوز محصلی ایکاش نامه برای مشاور بگیری بره مرکز مشاوره ی بیرون که راحت باشی

حدودا ساعتی ۵۰تومن میشه

شما اشتباه میکردی معلما حق داشتن

راستش بابام کارش تو آموزش پرورش بود میترسیدم چیزی بگم آبروش بره البته خب سنمم کم بود نمیفهمیدم چه کاری درسته

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

اگه هنوز محصلی ایکاش نامه برای مشاور بگیری بره مرکز مشاوره ی بیرون که راحت باشیحدودا ساعتی ۵۰تومن می ...

اره هنوز دیپلم نگرفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز