2777
2789

ی دوست روانی داشتم بخاطر اینکه باهاش کات کردم گفت تو مادرت....  فلان کارس.....  خودت فلان کاره ای بعدش زد تو دهنم 

بعدشم الکی ب مامان بزرگش گفته من تهدید کردم عکساشو پخش کنم  و من از دستش اتو خیلی داشتم چون همش چتای زشتشو با دوس پسرش میفرستاد میترسید پخش کنم مادر بزرگش سر من داد میزد میگفت چرا میخوای با صدای بلند همه داشتن نگاه میکردن عکساشو پخش کنی من قسم و ایه ک من همچین کاری نمیکنم مادر بزرگه سرم داد میزد میخواست اصلا منو بزنه منو تهدید کرد باید گوشیتو بیاری تو پارک همه عکسایی ک فرستادم و پلک کنی وگرنه پلیس میارم دم خونتون جیغ و داد راه میندارم میگفت پارتی دارم من بدبخت رفتم و جلو خودش پاک کردم بازم مادر بزرگه میگفت شب میام تو کوچتون ابروتو میبرم من گفتم بیخود کردی بعد دختره زد تو دهنم ک چرا ب مامان بزرگم بی احترامی میکنی 

بعدشم  بهم گفت حروم...  زاده و مادر...  گفت تو مادرت

نگید شکایت کن اینا روانی و سلیطه ان بلا سرم میارن

بهم میگفت شما پولاتونو مامانت از اون....  راه در میارن 

در صورتی ک ما اینقدر خانوادا ابرو دار و معتقدی هستم همه سرمون قسم میخورن شاید بگید چرا کاری نکردم چون اونجا پر اشنا بود اینا خیلی روانی ان و یکاری دستم میدادن دوستمم اونجا بود همش داشت میانجیگری میکرد 

روانی ان بخدا 

بعد خانوادگی اینجوری روانی ان و این به همه فحش ناموسی میزنه 

نگید چرا تو و دوستت ماست وایستادید اینا بشدت خطرناکن و میومدن ی کاری میکردن ادرس خونمونم بلد بودن

اینو دیشبم گذاشتی که

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازینکه کاری نتونستی بکنی میدونم ناراحتی و فقط بخاطر ابروی خودت و خانوادت سکوت کردی 

اینجور ادمارو فقط بسپار به روزگار 

حق داری عصبی باشی ولی دیگه اون ادم سمی هم از زندگیت حذف شده 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ازینکه کاری نتونستی بکنی میدونم ناراحتی و فقط بخاطر ابروی خودت و خانوادت سکوت کردی اینجور ادمارو فقط ...

ببخدا فقط بخاطر ابروریزی و اینکه ترسیدم بلایی سرم بیارن سکوت کروم 

بنظرت خدا جوابشو میده؟ 

تف بهشون توام تهدیدش کن یاد نگیره دعوا راه بندازن روانیا

منم از دوست کثیفم جدا شدم بهم تهمت زده بود بهم گفته بود ج،،،،،ن،ده

فقط بخاطر اینکه با یه پسره رابطه کوتاهی داشتم حرف چهارماه پیشه

داستانش طولانیه بخوام تعریف کنم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

تف بهشون توام تهدیدش کن یاد نگیره دعوا راه بندازن روانیامنم از دوست کثیفم جدا شدم بهم تهمت زده بود ب ...

ببین گلم اینا روانین کلا 

حانوادشون کلا همشون جدا شدن طلاق گرفتن همشون روانین فحش میدن بد و بیراه میگن