2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 29 پست
خوب چرا باهاش ازدواج نکردی ،

قصدش جدی بود اولین دختری بودم که باهاش رل زده بودم قبل من کسی نبوده ولی من قبلش با یکی دو نفر بودم ولی بهش دروغ گفتم که با کسی نبودم یه رفیق داشتم بهش گفته گذشته منو اونم از اون به بعد ازم سرد شد میگف باهات حرف میزنم ولی قصدم جدی نیس 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از چی پشیمونی

ازاینکه سر یه حرف مضخرف که از طرف خانوادم بود باهاش ازدواج نکردم همش دلم میخواد یه بار ببینمش 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

ازاینکه سر یه حرف مضخرف که از طرف خانوادم بود باهاش ازدواج نکردم همش دلم میخواد یه بار ببینمش

جدایی منم بخاطر رفیقم بود هیچوقت اون دوستمو نمیبخشم فقد دلم میخاد بغلش کنم بوش کنم حسرتشو دارم

قصدش جدی بود اولین دختری بودم که باهاش رل زده بودم قبل من کسی نبوده ولی من قبلش با یکی دو نفر بودم و ...

نمیدونم که همسر شما الان از گذشته شما خبر داره یا نه ،ولی اگه خبر داره که معلومه خیلی دوستت داره که باهاتون ازدواج کرده ،

ینی چی چه ربطی به دوس داشتن اون داره

خب همه قبلن یکیو دوس داشتن نمدونه که هنوزم تو فکرش هسم فقد میدونه قبلن یکیو دوس داشتم اون خورش هم قبلن یه نفرو دوس داشته