2821
2789
عنوان

میشه بیاید😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه وقتی خون اومد یعنی تمام اندازه ی بند انگشت باشه مبارکه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم چرا دنبال دعوایی شما؟ مگه همسرم چی گفته🙌🏻😐 نمیگه چرا خون اومد یا نیومد که میگه تا اخر نرفت ...

اهان . خب من که نمی شناسم اخلاق ایشون را . یه لحظه ترسیدم در موردت . آخه این مربی های قبل ازدواج که روز آزمایشگاه هستن و کلاس برای زوجین میذارن، میگفتن خیلی آقایون بعد حاشا میکنن میگن از اول زن بوده و اینا . واقعا چجوری دلشون میاد . 

بهرحال که مبارکت باشه عروس خانوم 😝 فردا گُداخته بخور جون بگیری 

واقعا🥺🥺مرسییی

بله با خیالت راحت پاشو برو دوش آبگرم بگیر 

فشارت خوبه مشکلی نداری که

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پس چرا شوهرم میگفت انگار باز یچیزی هستبستس؟

به شوهرت بگو کم کم صبر بده 

انگار بدنم ضعف کرده پاهام میلرزه

ی چیز شیرین بخور حتما به نمیتونی پاشی به شوهرت بگو برات بیاره مواظب خودت باش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز