2777
2789

ازدواج خوب به مراتب از مجردی بهتره ! قشنگ میشینی در کنار یه نفر زندگی میکنی ،حرف میزنی ، راه میری ،میخوری، مسافرت میری ،برنامه ریزی میکنی ،خرید میکنی، میخندی ،گریه میکنی ،میخوابی،  فرزند درست میکنی ، فرزند بزرگ میکنی، بزرگ میشید ،پیر میشید ، دست همو میگیرید  و...بدون شوهر بجز بحث فرزند هم میشه این کارا رو کرد ولی لذت یه همراه خوب تا همیشه حس آرامش و غرور به آدم دست میده

نه چون ذات و خلقیات اون فرد شکل گرفته و نمیتونه ترک عادت کنه 🤕خیلی آروم داره تورو شکل میده تورو جور ...

دقیقا 

من همینم که هستم اصلا شاید با اون لباسی که من راحتم اون مشکل داشته باشه چرا باید جوری که اون میخواد لباس بپوشم 

درسته که لباس آدم نشونه شخصیت یک فرد هست در خیلی از مواقع ولی ارزش یک زن مگه به لباسشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج خوب به مراتب از مجردی بهتره ! قشنگ میشینی در کنار یه نفر زندگی میکنی ،حرف میزنی ، راه میری ،م ...

چه قشنگ گفتی

ولی بنظرت اگه همسرت آدم کنترل گری باشه و تو آدم آزادی خواه بنظر این دو میتونن در کنار هم خوب باشن

ازدواج کردی؟ مهمترین چیز اینکه شوهرت فهمیده وهمراه باشه

نه ازدواج نکردم ولی خب یه نفر هست که اگه دیدگاه چندماه پیشمو داشتم قطعا قبول میکردم 

ـو ایشون یکم کنترل گرع احساس میکنم 

دقیقا من همینم که هستم اصلا شاید با اون لباسی که من راحتم اون مشکل داشته باشه چرا باید جوری که اون م ...

همیشه در این مواقع که میخواد نظرش رو تحمیل کنه بگو نظرت برام محترمه ولی من جوری لباس میپوشم که مناسب با شان و شخصیتم باشه خیالت راحت 

اینطور هم اون طرف ناراحت نمیشه هم تو از تحمیل عقیده شونه خالی میکنی 🤌🏻🍃💛

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075