heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 عنوان مرگ مردن نیست 🥺💛 122 بازدید | 5 پست 🩵🤍اونجا که حسینپناهی میگه:و مرگ مردن نیستو مرگ تنها نفس نکشیدن نیست!من مردگان بی شماری را دیده امکه راه میرفتندحرف میزدندسیگار میکشیدندخیس از بارانانتظار و تنهایی را درک میکردند!🥺#🦋🍃 #ســخــݩــےازڋیــآږڋݪــ #حیرانخاتون شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰 1404/05/27 | 23:18 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11687 من همیشه وصیت پناهی رو دوست داشتم که بعدا فهمیدم برای اون نیست (: ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 من همیشه وصیت پناهی رو دوست داشتم که بعدا فهمیدم برای اون نیست (: خیلی از مواقع زندگی ما در خیالی پوشالی روزگار میگذرونیم و بعد از مدتی میفهمیم همچی یک حباب زیبا بوده یک مجاز شیرین با حقیقتی تلخ شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 یکی از اون مردگان هم منم خدانکنه🥺ان شاء الله چراغ دلتون همیشه روشن و امید مهمون قلبتون باشه 🦋☘️ شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
رافینیا عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 569 خدانکنه🥺ان شاء الله چراغ دلتون همیشه روشن و امید مهمون قلبتون باشه 🦋☘️ مرسی دورت بگردم🥺🎀