mazz مدیر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 3264 عنوان دست گل روبانی📸 | مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست اینطوری بخام بشه باید چند دور بپیچونم دور چوب؟ کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉 1404/05/27 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam_ghiyasvand عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 980 عزیزم چند دور پیچیدی دور چوب؟ بستگی داره بزرگا رو ۱۵ تام بود
maryam_ghiyasvand عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 980 نههه عزیزم اشتباه گفتن بهتون۵ سانتی معلم من بهم گفت و اموزشای ویدیو ای، تو یوتیوب هم هست اموزشش نه گلم اشتباه نگفتم اینی که تو عکس میبینی واسه من ۲ و نیم سانته نه ۵
mazz مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 3264 نه گلم اشتباه نگفتم اینی که تو عکس میبینی واسه من ۲ و نیم سانته نه ۵ من و همه دوستام با ۵ یا ۴ درست کردیم اصلا اینو گفتن بهمون، با ۲ فکر کنم خیلی نازک شه کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
mazz مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 3264 بستگی داره بزرگا رو ۱۵ تام بود مرسی کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
maryam_ghiyasvand عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 980 من و همه دوستام با ۵ یا ۴ درست کردیم اصلا اینو گفتن بهمون، با ۲ فکر کنم خیلی نازک شه نه اصلا با ۲ نه ۲ و نیم خیلییی خوشگل میشه میشه عین گل رز واقعی با ۵ بزرگ میشه کاملا معلوم میشه مصنوعیه الان مال من تو عکس با ۵ /۲ سانته خراب شده ؟
y__a__s عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7670 نه اصلا با ۲ نه ۲ و نیم خیلییی خوشگل میشه میشه عین گل رز واقعی با ۵ بزرگ میشه کاملا معلوم میشه مصنوع ... شما اشتباه میکنیا من خودم تو کار گل روبانی ام استاندارد اینا با ربان۴ سانتیه صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
maryam_ghiyasvand عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 980 شما اشتباه میکنیا من خودم تو کار گل روبانی ام استاندارد اینا با ربان۴ سانتیه من مطمیینم ۲ و نیم سانت خریدم