2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم انفدر دوست داشتم از اون رفیق فابا داشته باشم که همو بقل کنیم هی اون دردودل کنه هی من ولی در حال حاضر یه دوستایی دارم که هر چی تو گروه پیام میدم جواب نمیدن 🥲🥲🫂

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐

بغلللم کنننن

بغلللل کن روحموووو که خستسسس

نه بدم میاد

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

منم دوست دارم ولی بوس اصلا مخصوصا آغوش مادر بوی خوبی داره

مامان من از اوناست که بغل که نمیکنه هیچ، بغلشم میکنی میگه باشه میدونم دوسم داری برو اونور

من همینطوری بودم ولی الان که باردارم خیلی زود اعصابم خورد میشه دوس ندارم حتی کسی بهم بچسبه شوهرم بنده خدا خیلی داره اذیت میشه حتی نمیزارم بغلم کنه تمام بدنم حساس شده دست بهم میزنه اعصابم خراب میشه 

منم الان خیلی بغل دلم میخواد

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️. پروف عکس دست نامزد سابقمه که اسمم رو تتو کرده

منم خیلی تاچی امولی بخاطر غرور زیادم و گاهی بخاطر خط قرمزام هیچوقت به این حسم بها نمیدم

یلحظه فک کردم اسمت پوتک‌عه😅😂گفتم پوتک تو نی نی سايت چیکار میکنه🤣

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم