2777
2789

تو بچگی ب پسر عمم قول ازدواج دادم حتی همون موفع جشن ازدواج به شوخی برامون گرفتن😂

دوتا پسر خالمم قول ازدواج داده بودم پسر همسایمونم قول ازدواج بهش دادم 

چیزی از ازدواج نمیدونستم باهم ک خیلی صمیمی بودیم میگفت میای بزرگ شدیم زنم بشی همیشه پیش هم باشیم بازی کنیم منم میگفتم اره منتظرتم‌🥸

الان حتی بزور بهم سلام میکنیم😂😂😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مدااااام لباسای مامانمو میپوشیدم و پادشاهی میکردم

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

از عجب بچه شر شیطونی بودی وایهنوزم شیطونی

تا دلت بخواد بقول خودشون فقط قد کشیدن وگرنه مغزم اندازه نخود از دیوار راست میرم بالا چند وقت پیش رفته بودیم خونه آقا جونم من رفتم رو پشت بوم همسایه چون خونه ها چسبیده به همه سه تا سینی لواشک شو خوردم یکمم از قیسی هاش برداشتم یک ساعت نشده اومده بود می‌گفت جلوی این مزه رو بگیرید 😂

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳

یه تفریح دیگه هم این بود که پتو های قطور رو با شال به کمرم میبستم و سیس ملکه بودن می گرفتم! دوتا توپ کوچیک رو هم با شال به هر بازوم میبستم و میشدم خود پرنسس! بعد از جلوی آینه و نگاه کردن به سایه ام که روی دیوار بود جمع نمیشدم

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉) 

😂😂خدا به فریاد اطرفیانت برسه

به خدا اگر من اذیت بکنم از دیوار صدا در میاد از من نه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳

خونه بابابزرگ ( بابای بابام ) و خونه آقا جونم (بابای مامانم ) به شدت بزرگ و بافت قدیمی داره حالت باغ ...

دقیقا منم تف میکردم 

یه بار با پسر عمم دعوا کردم شب بهم گفت اب برام بیار از لجس رفتم مفمو کردم قاطی اب بهش دادم بعدشم بهش گفتم دوباره بجون هم افتادیم با ابجیمم دعوا کردم یچن روز ازش گذشته بود میگفت اب میخوام اینا گفتم من برات میارم رفتم اب کردم دهنم خوب قرقر دادم اونوقت کردمش داخل لیوان یکم دیگه اب ریختم روش بش دادم خورد اونوقتم بش گفتم براهمین هیچوقت هیچکس بهم اعتماد نداره اب براش ببرم🥸😂😂

2790
2778
2791
2779
2792