2777
عنوان

نی نی یار

499 بازدید | 19 پست

رفع تعلیقی دوستم لطفا با کاربری @cowboyka‍ 

@niniyar‍ 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

الان خودتم تعلیق میشی ،،،،

اینجا هم کاربری بر نمیگرده 

باید تماس با ما درخواست بدید ،

تاپیک اولش هم 😐😐😐😐😐

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خودتم تعلیق میشی ،،،،اینجا هم کاربری بر نمیگرده باید تماس با ما درخواست بدید ،تاپیک اولش هم 😐� ...

منو چرا تعلیق کنن؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

نینی یارتعلیقیش رو کنسل کن@niniyar‍

🙏

منو چرا تعلیق کنن؟

چون دوستی با پسرا ممنوعه

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

چون دوستی با پسرا ممنوعه

همه دوستای معمولی هستن اینجا

مشکلی نیس که

همه دوستای معمولی هستن اینجامشکلی نیس که

هر طور مایلید

🙏

سلام

از کجا می دونین تعلیقه؟

علت تعلیقشون چی بوده؟

تعلیق چند روزه؟

من دیروز آخرین بار توی این تاپیک دیدمشون:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16790637/کمک-میخوااااام

🟠🟠

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلاماز کجا می دونین تعلیقه؟علت تعلیقشون چی بوده؟تعلیق چند روزه؟

توی لینک باهاش صحبت میکردم

گفت تعلیق شدم

دلیلش رو نوشته بودن براش که چرا عکس شخصی خودتو گذاشتی و از این جور چیزا

توی لینک باهاش صحبت میکردمگفت تعلیق شدمدلیلش رو نوشته بودن براش که چرا عکس شخصی خودتو گذاشتی و از ای ...

ممنون

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

منو چرا تعلیق کنن؟

با تماس با ما تماس بگیرین

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

با تماس با ما تماس بگیرین

ممنونم

باید خودش تماس بگیره یا منم میتونم؟