2821
2789
عنوان

پوشش من🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 34 پست
عباهم خوبه حجابشبه شرطی که چند وقت بعد باز از عبا تنزل نکنید پایین ترچون دیدم که بعضیا بعد کنار گذاش ...

قبول دارم کاملا

بالاخره باید یه چارچوب و حد و مرزی آدم برای خودش تعریف بکنه.

من سعی میکنم عبا بپوشم و با حجاب آراسته باشم.

آراستگی در حین باحجاب بودن خیلی مهمه.

چون ائمه هم به آراستگی خیلی توصیه کردن.

آراستگی در حین سادگی. نه مثل حجاب استایل ها که کلی آرایش می‌کنند.و ...

بنظرم خیلی روش حساس نشو من خودم با چادر راحت ترم بقول یه حاج آقایی که حجاب اصل دین نیست قرا ر نی ...

من تمام تلاشم رو میکنم خوب باشم و بقیه اش رو به خدا میسپرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول دارم کاملابالاخره باید یه چارچوب و حد و مرزی آدم برای خودش تعریف بکنه.من سعی میکنم عبا بپوشم و ...

حجاب منافاتی با اراستگی نداره اسلامم رو تمیز و مرتب بودن در عین پوشیدگی تاکیدداره 

حجاب استایلها هم که خیلی داغونن امیدوارم هیچوقت الگوی هیشکی تو حجاب نباشن

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

حجاب منافاتی با اراستگی نداره اسلامم رو تمیز و مرتب بودن در عین پوشیدگی تاکیدداره حجاب استایلها هم ک ...

دقیقا همینطوره که شما میگید. منم منظورم همین بود.

اگه صرفا میخوای چارچوب رو رعایت کنی عبا خوبه

ولی اگه میخوای محجبه باشی قطعا چادر

قابل مقایسه نیست اصلا

البته عبا تمیزتر و اراسته تره 

چادر دست و پا گیر

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸