maryam1254 مدیر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 3043 عنوان از خودتون یه خوبی و ی بدی بگسن | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 39 پست حالا چ ظاهری چ اخلاقی هرچیخوابم نمیبرهع😁 در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻 1404/05/27 | 04:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7279 کاش انقد همه راحت نگن بدیم اینه زود عصبی میشمهمیشه اکثرا همینو میگنبرید خودتونو درمان کنیداطرافیان چ ... متاسفانه تا پا نذارن رو دممون درمانیم پرورده کوردم❤
maryam1254 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 3043 متنفرم از این جملهکنترل خشم نداشتن خودشونو همه میندازن گردن بقیهفک میکنن آدمای نرمال عصبانی نمیشن و ... خب الان شما که کنترل خشمت کمتر از ادما عصبیه😁شوخی کردم ببین بنظرم تو مدت زمان طولانی اثر میگذاره این رفتاریکی مداااام ب مدت دوسال مثلامیره رو اعصابت بعد یهو دیگه میریزی بهم در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻
maryam1254 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 3043 ظاهری فیسم خوشکله موهام بلنده پرپشته. بدنم بی نقصهصدام خیلی خوبه.. خصوصیات بدم . افسردم . رو شوهرم خ ... حالا ک گفتی صدا من چندوقتیه صدام یجوریه قبلا خوب بود خیلی چیکار کنم خوبشه؟صدای ارثی از بین میره؟مثلا ارثی صدات برای اهنگو ایناا خوب باشه در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7279 خب الان شما که کنترل خشمت کمتر از ادما عصبیه😁شوخی کردم ببین بنظرم تو مدت زمان طولانی اثر میگذاره ای ... از منی که گفتم زود عصبی میشم عصبی تره 😐یاد مریم امیرجلالی افتادم 😂 پرورده کوردم❤
maryam1254 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 3043 متوجه نشدم دقیقاسنی و شیعه منظورته؟ ارهخیلی دوست دارم بدونم چون قبلا شنیدم فقط از یه مذهبن.😅😁 در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻
nellaهستم عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 1697 حالا ک گفتی صدا من چندوقتیه صدام یجوریه قبلا خوب بود خیلی چیکار کنم خوبشه؟صدای ارثی از بین میره؟مثلا ... ژنتیک ازبین نمیره ک خود ب خود
البالوگیلاس489065 عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 1848 ظاهری ندارم باطنی اخلاقم مهربونم.دلسوزم.حسود نیستم.بدم اینه کینه ایم
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7279 متوجه نشدم عزیزم میگم کهالکی عصبی نمیشم من به شخصه مگر اینکه یکی اذیت کنه یا خیلی پر شه ظرفیتم عصبی میشم دربرابر کوچیک ترین ناحقی پرورده کوردم❤
adiiiiiii عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 8979 خب الان شما که کنترل خشمت کمتر از ادما عصبیه😁شوخی کردم ببین بنظرم تو مدت زمان طولانی اثر میگذاره ای ... عزیزم عصبی شدن که چیز بدی نیستاینکه بتونی با کلمات با صدای اروم بحث کنی به یه جایی برسیم هم چیز بدی نیستاما اکثرا وقتی میگن عصبی میشم منظورشون داد و فریاد و رفتارهای فیزیکی و ....اینجور چیزاسوگرنه همه آدما عصبانی میشن مهم ری اکشنه
maryam1254 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 3043 ژنتیک ازبین نمیره ک خود ب خود خیلیی رو صدام حساسمیعنی حس میکنم؟قبلنا مثلا چندروز اینجوری بود خوب میشدامادالان ۲ ۳ماهی هست میترسمانگار موق خوندن کنترل ندارم صدام میلرزه از حالت خوندن خارج میشه در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻
maryam1254 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 3043 از منی که گفتم زود عصبی میشم عصبی تره 😐یاد مریم امیرجلالی افتادم 😂 😂😂🤒همع ادما وقتی ناحقی بشه بهشون اعصابشون خراب میشهمن ک وقتی ب کسی میگم زودجوشم منظورم همیننه اینکه الکی ب کسی بپرم ولی کسی زیادی مثلا اذیتم کنهع یهو تحملم تموم میشه😂 در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7279 ارهخیلی دوست دارم بدونم چون قبلا شنیدم فقط از یه مذهبن.😅😁 مسلمانیم همه من شیعه ام اما خب اهل سنت فقط چهارتا خلیفه رو قبول دارن و یا سری اختلافات ریز تو وضو گرفتن و ایستادن موقع نماز شیعه ام از زمان امام صادق اگر اشتباه نکنم به راه افتاد و خودت در جریان عقاید هستی البته به سری فرقه هایی هم دارن مث یارستان و الحق و... پرورده کوردم❤
nellaهستم عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 1697 خیلیی رو صدام حساسمیعنی حس میکنم؟قبلنا مثلا چندروز اینجوری بود خوب میشدامادالان ۲ ۳ماهی هست میترسما ... مگه خاننده هستین شما ؟ چ جالب
nellaهستم عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 1697 خیلیی رو صدام حساسمیعنی حس میکنم؟قبلنا مثلا چندروز اینجوری بود خوب میشدامادالان ۲ ۳ماهی هست میترسما ... بیشتر تمرین کنید اجازه نده موقع خوندن فالش بخونی کنترل داشته باش روصدات و تحریر زدنهات