2777
2789
عنوان

خونه خریدیم🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم تواین شرایط تقریبا جنگی و رکود اصلا کاردرستی کرذیم ک کلا دستمونو خالی کزدیم ماشین فروختیم و ...

ما هم یه خونه قدیمی رو یکم بهش رسیدیم و رنگ کردیم و میخایم اسباب کشی کنیم بریم اونجا به مدت دو سال زندگی کنیم، و بگردیم تو این مدت دنبال یه خونه ی خوب که خونه ی خودمون که پله داره و من اذیتم بابت پله ها را بفروشیم عوض کنیم، منم یکم میترسم به خاطر شرایط جنگی اصلا نمیدونم چه تصمیم درستی بگیریم

چقدر لیاقت دارین شما خیلیا اگه جای شما بودن مستاجر رو به گریه مینداختن شما صبورید وبا اصالت خدا هزار برابر بده بهتون وآدمهای مثل شما رو زیاد کنه مبارکتون باشه هر لحظش براتون پر از شوق زندگی وسلامتی وخوشبختی باشه واسه ما هم دعا کن 

مبااارک باشهوایییی چه آدم پر رویی هستپر رو ها غیر قابل تحمل هستنمن همیشه میگم آدم باید یا رو داشته ب ...

سلامت باشی عزیزم

منم خیلی خودمو کنترل کردم

شوهرم ک کارد میزدی خونش درنمیثمد اگ پادرمیونی بابام نبود احتمال دعوابود خیلی حرصی شده بود

ما هم یه خونه قدیمی رو یکم بهش رسیدیم و رنگ کردیم و میخایم اسباب کشی کنیم بریم اونجا به مدت دو سال ز ...

دیگ باید دلو به دریا بزنی چون سلامتیت و ارامشت مهم تره ماهم داشتیم با پولمون کارمیکردیم سودی ک ازپولمون میبردیم خیلی بیشتریود ولی شوهرم فکرش خیلی درگیر بود گفتسم تمومش کنیم ارامش داشته باشیم

دقیقا شاید فک میکرد اگ بد صحبت کنه حرفش تاثیر بیشتری داره نمیدونم واقعا

چی بگم والا کمم نیستن اینطور ادما

باعث میشن خوبی کم بشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چقدر لیاقت دارین شما خیلیا اگه جای شما بودن مستاجر رو به گریه مینداختن شما صبورید وبا اصالت خدا هزار ...

لطف ذارید به من 

درهرصوزت خانوم مستاجر که راضی نیود

ولی بنظرم صاحبخونه قبلی خیلییی ادم دست ودلبازو درستی بودفک کن ده ساله خونش دستشونه الانم میگه کلا۳تومن اجاره میگیره و گف از فرداهم میفتم دنبال پیداکزدن خونه برای مستاجر

مبارک باشه عزیزم انشالله روزای خوشی توش سپری کنی....اسی میدونم سوالم خصوصی هست ولی اگه واست مقدوره ج بده...شما که اول ازدواجتون هست چطوری تونستید بخرید با ارثیه بود یا خودتون؟ صرفا جهت راهکار میپرسم عزیزم

دیگ باید دلو به دریا بزنی چون سلامتیت و ارامشت مهم تره ماهم داشتیم با پولمون کارمیکردیم سودی ک ازپول ...

ایشالا که هر چی خیره واسمون اتفاق بیافته، شما هم ملاحظه اون خانواده مستاجرو کردین دمتون گرم خدا جبران کنه براتون

مبارک باشه عزیزم انشالله روزای خوشی توش سپری کنی....اسی میدونم سوالم خصوصی هست ولی اگه واست مقدوره ج ...

سلامت باشی عزیزم نه ما هیچ کمکی هیچ وقت ازسمت خانواده هانداشتیم  عروسیمونم خودمون بعد۶سال عقد گرفتیم سنمون کم نیس دوتایی کارمیکنیم کم کم جمع کردیم باسختی