2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برا همه همینه زمان ک میگذره فقط خوبی میاذ تو ذهنت

واقعا ذهنم داره می ترکه 

این روزا همش یاد قدیم میوفتم 

یاد تمام کارایی که برام کرد کتکایی که خورد حرفایی که شنید..

واقعا ذهنم داره می ترکه این روزا همش یاد قدیم میوفتم یاد تمام کارایی که برام کرد کتکایی که خورد حرفا ...

درک میکنم خیلی بده ولی تایمتو با کارایی ک حالتو خوب میکنه پر کن که زیادم تو فکر نری

خب باهاش تماس بگیرهمین حالا

فامیل دوریم سالی یکبار همو میبینیم بعد چندروز پیش همو دیدیم خیره ی خیره نگاهم میکرد چشم برنمیداشت ازم با اینکه کلی دختر اونجا بود ولی زل زده بود به من و عمیق نگام میکرد بعد من نمی‌دونم یهو چم شد بعد کلی نگاه نکردن و بی توجهی یهو نگاهش کردم و ناخودآگاه از نگاهش خندم گرفت آخه خیلی غمگین و عاشقونه نگاه میکرد..حالا ذهنم درگیره که یعنی چی فکر کرده درباره خنده ی یهوییم؟

و اینکه یکماه پیش انفالوم کرد و دوباره فالوم نکرد ولی همین چندروز پیش کلی نگام کرد

دلیل این کارا چیه اخه؟

تازه از کنارش که رد شدم گفت جاااان جذاب من(:

درک میکنم خیلی بده ولی تایمتو با کارایی ک حالتو خوب میکنه پر کن که زیادم تو فکر نری

سعی میکنم ولی این روزا خیلی تنهام هیچی حالمو خوب نمیکنه(: فقط سعی میکنم بخوابم تا کمتر بهش فکر کنم

میشه این سوالمو شما هم جواب بدین؟

فامیل دوریم سالی یکبار همو میبینیم بعد چندروز پیش همو دیدیم خیره ی خیره نگاهم میکرد چشم برنمیداشت ازم با اینکه کلی دختر اونجا بود ولی زل زده بود به من و عمیق نگام میکرد بعد من نمی‌دونم یهو چم شد بعد کلی نگاه نکردن و بی توجهی یهو نگاهش کردم و ناخودآگاه از نگاهش خندم گرفت آخه خیلی غمگین و عاشقونه نگاه میکرد..حالا ذهنم درگیره که یعنی چی فکر کرده درباره خنده ی یهوییم؟

و اینکه یکماه پیش انفالوم کرد و دوباره فالوم نکرد ولی همین چندروز پیش کلی نگام کرد

دلیل این کارا چیه اخه؟

تازه از کنارش که رد شدم گفت جاااان جذاب من(:

فامیل دوریم سالی یکبار همو میبینیم بعد چندروز پیش همو دیدیم خیره ی خیره نگاهم میکرد چشم برنمیداشت از ...

داری شوخی میکنی یا واقعیه؟

دارم میگم باهاش تماس بگیر

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

میشه این سوالمو شما هم جواب بدین؟فامیل دوریم سالی یکبار همو میبینیم بعد چندروز پیش همو دیدیم خیره ی ...

بنظرم در اون لحظه نظرشو جلب کردی ولی بفکر ادامه دادن نیست وگرنه انفالو نمیکرد یا یه حرکتی میزد ک باهات ارتباط بگیرع

داری شوخی میکنی یا واقعیه؟دارم میگم باهاش تماس بگیر

شوخی برای چی؟ توروخدا نظرتو بگو درباره پیامی که نوشتم واقعا نیاز دارم🥺

و اینکه تماس بگیرم چی بگم؟(:

شوخی برای چی؟ توروخدا نظرتو بگو درباره پیامی که نوشتم واقعا نیاز دارم🥺و اینکه تماس بگیرم چی بگم؟(:

حالشو بپرس

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

منم از انتخاب رشته 4 سال پیشم پشیمونم شدید/::

شاید حس تنهایی بهت دس داده ک این فکرو کردی . ب فکر فرد جدید باش بنظرم

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

بنظرم در اون لحظه نظرشو جلب کردی ولی بفکر ادامه دادن نیست وگرنه انفالو نمیکرد یا یه حرکتی میزد ک باه ...

آنفالو یکماه پیش کرد وقتی که باهاش بد حرف زدم 

ولی خب میتونست پریروز دوباره فالوم کنه(: اگه مثل بقیه پسرا باشه فکر می‌کنه خنده ام چراغ سبزه

باید فالو میکرد ولی نکرد...