2777
2789
خانه دار و بشدت راضی قبلا سرکار بودم و الان واقعا زندگی میکنم. البته فعالیت های بیرون خونه هم دارم

بیشتر توضیح بده گلم پشیمان نیستی؟ مزایا و معایبش چیه؟شوهرت موافق خانه داریه؟چندسال شاغل بودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضام 

واقعا عاشقشم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
چرا راضی نیستیمن عاشق قنادی ام

سخته 

سودش کمه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

امضام واقعا عاشقشم

میتونم بپرسم از نظر کاری و در آمد چطوره؟ 

به تازگی ثبت نام کردم و خیلی علاقه و استعداد دارم 

البته قصدم این بود صرفا برای خودم لباس بدوزم اما به تازگی فکر میکنم شاید بعدا بتونم ازش کسب در آمد هم داشته باشم 

میتونم بپرسم از نظر کاری و در آمد چطوره؟ به تازگی ثبت نام کردم و خیلی علاقه و استعداد دارم البته قصد ...

درآمد بستگی به خیلی چیزا داره بعضی فقط میخان خیاط باشن و پارچه هایی ک پیشش میارن رو بدوزه 

بعضی خودشون پارچه میارن 

بعضی شخصی دوزی میکنن مثلا یه دست کت وشلوارمعمولی الان بالای 1/5 میشه  همینو با 2متر ونیم پارچه می وزن وسود خوبی هم دارن 

بعضی مزون دوزن 

..... 

بستگی به کارکرد خودت دارهر

البته اینم بگم باید عاشقش باشی و صبور شغلیه که هر کسی نمیتونه باهاش کنار بیاد 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
بله درسته ممنونم بابت راهنمایی 🌹

موفق باشی 

بیشتر توضیح بده گلم پشیمان نیستی؟ مزایا و معایبش چیه؟شوهرت موافق خانه داریه؟چندسال شاغل بودی

عیبش اینه بقیه فکر میکنن که سطح خانه داری پایینه و شغل داشتن با کلاسه از نطر بقیه باید درآمد بیشتر رو انتخاب کرد نه کمتر. ولی من پا گذاشتم رو حرف بقیه و کاری رو انتخاب کردم که درسته یعنی خونه داری! 

مزایا هم زیاد داره آرامش داری واسه خودت وقت آزاد زیاد داری، واسه همسرت وقت میزاری بچه ندارم اما اونایی که بچه دارن واسه بچشون وقت دارن. باید قبول کنیم اکثر کارای بیرون خونه واسه خانما از نظر روحی سخته من مرد نیستم بتونم مشکلات کارم رو بزارم دم در. روح من این طوریه که مشکلات و مسائل کاری رو با خودم حمل میکنم تو خونه

خب قطعا آقایون دوست دارن خانم شون درآمد داشته باشه اما وقتی منطقی صحبت میکنیم اونا هم متوجه میشن که این طرف ترازو یعنی سرکار نرفتن سنگین تره