2777
2789

من خودم امسال سرویس نمیگیرم چون از الان اعلام میکنن بیشتر مجازی هست مدارس چون پارسال که اصلا اعلام نکرده بودند مجازی هست همش تعطیل می‌کردند و آنلاین بودند امسال که اعلام کردند دیگه نمیصرفه سرویس مدرسه بگیریم فکر کنم خیلیا باهام موافقن چون الان چند ساله من بیخودی پول سرویس میدم ولی بیشتر وقتا مدارس تعطیل هستند 1 ماه عید هم که تعطیل هست پول رو باید کامل بدیم درصورتی که به کارگرهای شرکت تعطیلات عید هیچ پولی تعلق نمیگیره کخ ما پول سرویس بدیم بعد عید هم که کلا سر هم 2  هفته حالا چند روز بیشتر میرن ولی باز باید پول سرویس رو کامل بدیم چه کاریه که سرویس بگیریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو گوگل سرچ کنی میاد که میگن به صورت نوبتی مدارس مجازی خواهد شد

امیدوارم‌درست نباشه بچه های کلاس اول هیچی متوجه نمیشن اینطوری ما هر درسی رو‌ مجازی تدریس میکردیم دوباره حضوری باید تدریس میشد ای خدا

امیدوارم‌درست نباشه بچه های کلاس اول هیچی متوجه نمیشن اینطوری ما هر درسی رو‌ مجازی تدریس میکردیم دوب ...

به هر حال واقعیت هست همین الانش ادارات و بانک ها رو همش دارن تعطیل می‌کنند دیگه با کمی منطقی فکر کردن باید خودمون رو آماده کنیم