2777
2789
چند وقته ازدواج کردی؟

تقریبا یک سال 

والا تا اینجاش که‌ خوب بوده ، ببینیم بقیه ش چطور پیش میره !!

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله که همیشه احساس خوشبختی کنی استاتر😍😍

من که 15 ازدواج کردم و خوشی ندیدم تو زندگیم   

امیدوارم هیچ دختری مرگ آرزوهاشو نبینه🙏🙏🙁

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
اووووه یجوری میگه ۱۸ ازدواج کردم. انگار چن سال گذشته بابا خب بگو یه ساله ازد کردم 😂😂

حالا یه بار خواستم ادای دخترای باتجربه رو دربیارم 😁😁

خدا حفظش کنه عزیزم بهت نمیاد بچه ده ساله داشته باشی ماشالا

یه سوال شما شانزده سالگی ازدواج کردین !!؟؟چندسال با همسرتون اختلاف سنی دارید !؟؟ 

عجله ای داشتیی !! من با اینکه دو سال از شما زود تر ازدواج کردم ولی فک میکردم سنم خیلی کم باشه نگو از منم کم سن تر هست !! 

یه سوال شما شانزده سالگی ازدواج کردین !!؟؟چندسال  با همسرتون اختلاف سنی دارید !؟؟  عجله ...

شش سال عزیزم

عاشقش شدم باهم دوست بودیم

من میخواستم دوست بمونیم تا بزرگتر بشم ولی خانواده مخالف این شکل رابطه بودن گفتن بهم بزن گفتم نمیتونم‌ پس میخوام ازدواج‌کنم

شوهرم شرایطش عالی بود عاشقشم که بودم

الانم پسر هفت ماهه دارم که اونم داستان خودشو داره

یجورایی معجزه حساب میشه برای من

دانشجوام‌هستم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
شش سال عزیزم عاشقش شدم باهم دوست بودیم من میخواستم دوست بمونیم تا بزرگتر بشم ولی خانواده مخالف این ...

مربا جون داستان زندگیت چقدر شبیه منه !! 

ما هم تو دانشگاه آشنا شدیم یه مدت هم دوست بودیم با هم ، آخر سر بعد کلی جنگ و جدل و مخالفت تونستیم ازدواج کنیم ... !! 

ایشالله خوشبخت شی عزیزم 🌹🌹😘😘

مربا جون داستان زندگیت چقدر شبیه منه !!  ما هم تو دانشگاه آشنا شدیم یه مدت هم دوست بودیم با هم ...

ممنون عزیزم همچنین شما😘😘😘😘

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....