2777
2789
عنوان

نینی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 46 پست
بهترین کار ببین همشون پشت درن

چقد هوول تف بهشون

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو امضات بزن متاهل و متعهد درخواست نفرمایید

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خب پس غصه نخور تو انتظارم نزارش کلا ردش کن تا گمشه

عشقم بازم پیداش میشه

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

عشقم مشخصه دیگه😬😬

من متوجه نشده بودم😁

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

asraam دختره توقسمت دوستان من هست

اجی زن نما هستش😵‍💫🤣🤣🤣🤣

خب گلم هرکی یه اخلاقی داره یکی براش مهم نیس لغو میزنه یکی اعصابش خوردمیشه

برا اینچیزا هم نی نی یار کاری نمیکنه گفتن قبول نکنید.دیگه ما تعیین نمیکنیم تعلیق مشکی.اگر قرار باشه با اینچیزا اعصابش خورد بشه که تو جامعه واویلا.

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

من متوجه نشده بودم😁

♥️♥️فداسرت

برا اینچیزا هم نی نی یار کاری نمیکنه گفتن قبول نکنید.دیگه ما تعیین نمیکنیم تعلیق مشکی.اگر قرار باشه ...

اره کلا چه خانم درخواست بده چه آقا تعلیقی نداره

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

برا اینچیزا هم نی نی یار کاری نمیکنه گفتن قبول نکنید.دیگه ما تعیین نمیکنیم تعلیق مشکی.اگر قرار باشه ...

کاش مردا تو سایت نمیومدن

تو امضات بزن متاهل و متعهد درخواست نفرمایید

والله من سنم رو نوشتم در امان نیستم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مگه میشناسیش؟ دختره ها

نمیشناسم ولی میدونم بیشترمردا به اسم خانم میان تو سایتص