2777
2789
اگ نتونم کنار بیام چی؟

درکت میکنم خیلی سخته اما بسه دیگه وقتت رو انقد گذاشتی بخاطر یه آدمی که ارزش نداره 

همه برمیگردن ب وقتش اما اونموقع دیگه ارزش خودت رو فهمیدی منم همینم دوسال حسرت کشیدم دوسال اشک ریختم یه جا دیگه گفتم بسه بخدا اشک میریزم براش چیزیش بشه خودم داغون میشم اما ارزش خودمو فهمیدم منی که دارم این حرف هارو میزنم همین الان گریه کردم براش خیلی وقته اونو حذف کرده بودم از زندگیم اما انگار خدا هی منو وصل میکنه ب اون هرجا برم میبینمش اما خوب زمان همچی رو درست میکنه یروزی قدرتو میدونه ولی اونروز دیگه اولویت خودتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم خیلی سخته اما بسه دیگه وقتت رو انقد گذاشتی بخاطر یه آدمی که ارزش نداره همه برمیگردن ب وقت ...

هعیی واقن خیلی سخته یکیو واقن بخای ولی اون انگار ن انگار🚶🏻‍♀️منم هرجا میرم میبینمش طرفوو هرشبم داره میره خونه رفیقاش معلوم نی چ غلطی میکنهه

هعیی واقن خیلی سخته یکیو واقن بخای ولی اون انگار ن انگار🚶🏻‍♀️منم هرجا میرم میبینمش طرفوو هرشبم دار ...

هعیی ولش کم اشکمون رو در آوردن کم گریه کردم براش بسپار ب خدا اجی ولش کن هواست ب خودت باشه درسته سخته اما میشه سرگرم کن خودت رو کاری درسی چیزی داری ادامه بده برو ب باشگاه ب خودت برس ولش کن ب خدا هرچه بادا باد

کنار که چی بگم آدم فراموش نمیکنه فقط براش بی اهمیت میشه چون میبینمش نتونستم کنار بیام اما نسبت ب قبل ...

موافقم عشق اول فراموش نمیشه همیشه تو یاد ادم میمونه.

بنظرت میشه باز عاشق شد یا همون یبار بودع؟

موافقم عشق اول فراموش نمیشه همیشه تو یاد ادم میمونه.بنظرت میشه باز عاشق شد یا همون یبار بودع؟

اره واقعا آدم خیلی اذیت میشه سرش 

نه بنظرم میشه عاشق شد دوباره اما نیاز ب وقت داره 

که از نظر خودم ب خودت وقت بدی بهتره ولی قطعا عاشق میشی دوباره دیدم بعضیا هستن که دوباره عاشق شدن و ب ازدواج هم ختم شد اما هیچی عشق اول نمیشه بنظرم چون اولین هات با اون بوده 

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته قلبم امیدوارم یکی بیاد تو زندگیت که لیاقتت رو داشته باشه

اگ نتونم کنار بیام چی؟

میتونی اینومنی میگم که فکرمیکردم ۴ماه قبل خودمومیکشم ولی نکشتم وهنووز زندم و عادتم کردم ولی انقد خنثی و بی حسم که میترسم ازخودم 

خداهست