2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو چقدر بی شخصیتی که دست به دامن مامان من شدی . چته بدبخت

کی اولین بار اسم مامان اورد؟کدوم احمقی اولین بار گفت ننت پس انداخته

الان چرا زورت اومده مثل خودت حرف میزنم،هر طوری باشی منم هنینم،نمیشه تو حرف از مامان من بزنی من هیچی نگم

گل بدی گل میدم اجر پرت کنی اوار میشم روت

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مشخصه چقدر شعور نداری . خودت خودتو تحویل نگیرحرف زدنت میگه چی هستی

حرف زدن تو مشخصه از اول تاپیک اومددی نظر چرت دادی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

کی اولین بار اسم مامان اورد؟کدوم احمقی اولین بار گفت ننت پس انداختهالان چرا زورت اومده مثل خودت حرف ...

تو برو نگاه کن اول تو شروع کردی بد دهنی رو من باهات کاری نواشتم پاچه منو گرفتی . جوابتو دادم فقط شروع کننده تو بودی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
حرف زدن تو مشخصه از اول تاپیک اومددی نظر چرت دادی

چرت تویی هر جیزی مخافت میل تو باشه قرار نیست جرت باشه

یاد بگیر تاپیک عمومی نپر به مردم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تو برو نگاه کن اول تو شروع کردی بد دهنی رو من باهات کاری نواشتم پاچه منو گرفتی . جوابتو دادم فقط شرو ...

شروع کننده تو بودی اومدی تو تاپیک شام هرف الکی گفتی،ینی تو الان شام و ناخار نمیخوری فقط غصه میخوری؟

پس بدون حرفت بی مورد بود

چرت تویی هر جیزی مخافت میل تو باشه قرار نیست جرت باشهیاد بگیر تاپیک عمومی نپر به مردم

صد بار گفتم تاپیک عمومی نیس،سایته که عمومیه

مطابق عنوان تاپیک باید نظر بدی ولاغیر

نظر چرت مگه تو معیار تعیین میکنی؟ کی هستی مگه؟!

تو مگه تعیین کننده هستی؟چرا تو تاپیک شام راجب دغدغه نظر میزاری

گمشو بابا

خودت گمشو