2777
2789
الان تورم میقوله😈😂

😂بخدا آدمو حرصی میکنن 

الان واسم کلی لایک وجواب اومده رفتم میبینم تاپیک ترکیده اصلا نمیدونم چی گفتم  تاپیک چیبود  بدگفتن بهم خوب گفتن  😂😂😂🙊

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
شما کاربر قدیمی هستید من ارادت خاصی ب کاربرای قدیمی دارم شما بزرگی کن کوتاه بیا تموم شه عزیزم

والا منم موندم این با چه رویی اینهمه به من بد دهنی کرده 

ولی بخاطر شما باشه اوکی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وگرنه متم میدونم تاپیک عمومی جای این حرفا نیس منتهی بعصیا همه جا باید کرم بریزن

اونی که میگی عمومیه سایته

جزو قوانین این سایتم اینه با توجه به تاپیک و عنوانش نظر بدین نه اینکه هرچیز چرت و بی ربطی بگین چون سایت عمومیه،میخای قوانینو واست کپی کنم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

😂بخدا آدمو حرصی میکنن الان واسم کلی لایک وجواب اومده رفتم میبینم تاپیک ترکیده اصلا نمیدونم چی گفتم ...

بعضیا باید سایتو بهم بریزن وگرنه روزشون شب نمیشه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اونی که میگی عمومیه سایتهجزو قوانین این سایتم اینه با توجه به تاپیک و عنوانش نظر بدین نه اینکه هرچیز ...

نه برو کمی ادب صحبت در فصای مجازیرو یاد بگیر به من نیازی نیس یاد بدی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
والا منم موندم این با چه رویی اینهمه به من بد دهنی کرده ولی بخاطر شما باشه اوکی

بزرگواری عزیزم کلا دیگه اعلانای این تاپیکو باز نکن حیف عصابت😘

مامی پسراام💙🩵حال ی ایران بده😭🖤🩸🕊️🌷

فدای سرت ادامه نده شخصیتتو نیار پایین

چشم گلم ریپ میزنه مجبور میشم جوابشو بدم عقده ایه

نه برو کمی ادب صحبت در فصای مجازیرو یاد بگیر به من نیازی نیس یاد بدی

بی ادب تویی که همه جا باید خودتو نشون بدی

خودتو میگی دیگه قطعا

نه منظورم تو بودی 

متوجه نشدی؟

عقده ای خودتی بیشعور همه میدونن

مشخصه کیه😏

از همون اول اوندی تاپیک و بهم بریزی