2777
2789
عنوان

دوران عقد اینقدر حساسم طبیعیه

522 بازدید | 40 پست

☹️😑 مثلا همسرم یک روز نگه صبح بخیر یا فقط صبح بخیر خالی بگه ناراحت میشم یا فک میکنم  نسبت به دیروز کمتر دوستم داره 

😐خب واقعا چ دلیلی داره هر روز بگه صبح بخیر زندگیم با عشقم اما بعضی اوقات صبح بخیر خالی 

یا اگه از دخترا حتی خواهرش  تعریف کنه ناراحت میشم و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دوران عقد همه چی طبیعیه بنظرمن 😂😂

ولی اینارو تو سر خودت نگه دار

برا هرچیزی هی بهش گیر نده ک چرا اینجور گفتی  چرا از خواهرت میگی  و خلاصه اگ میخوای زندگی موفقی داشته باشی فکن براش یه دوست باحال و پایه هستی  نه یه زن غرغرو و گیر

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ما دوران عقد هفته ای دوبار همو می‌دیدیم روزی یبار با تلفن حرف میزدیم مثل دوتا غریبه حتی به هم دستم نزدیم

الان جونمون برا هم میره 

معیار دوست داشتن به صبح بخیر و این چیزا نیس

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

دوران عقد ینی دوران ریدن به زندگی زیر یه سقف

اولا زودتر برید سر خونه زندگیتون

دوما با این حساسیتاااا فاتحه رابطتونو نخون

روزی که بهت گفتم عشقم توهم بگو بهش عشقم

روزی هم که نگفت عشقم تو باز بگو بهش عشقم 

#عاقل‍ باشیم