2777
2789

مرض باریکی هست رو تشخیص این آدم ها ،

گاهی یک آقا به دلیل سرشناس بودن و یا محیط کوچک یا جدید محل زندگی ، میخواد همسرش با حجاب باشه ،

گاهی فرد اعتقادات مذهبی داره ، 

گاهی موارد هم فرد شکاک هست ،که شکاک و بددل بودن به حجاب ختم نمیشه فقط 

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا یه حدی شاید ولی این یه اختلال روانی هست . بعد به چیزای دیگه گیر میده . البته اول باید ببینی بد دل و شکاکی رو تو اینجور تصور میکنی یا واقعا اینجوره . چون بعضی اقایون حساس هستن رو این چیزا ولی منطقین حرف بزنی می پذیرن بعضیا نه شکاکن یعنی همه عالم درست میگن جز زن خودشون

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اول پوششت رو کنترل میگنه بعد رفت و امدتو تماس هاتو 

بعد نه گوشی داری نه میتونی با کسی حرف بزنی میشی خونه نشین از پنجره هم بیرونو‌ نگاه کنی بازم بهت شک داره 

آدم شکاک مریضه

تو بخواهی می شود🌱

مرض باریکی هست رو تشخیص این آدم ها ،گاهی یک آقا به دلیل سرشناس بودن و یا محیط کوچک یا جدید محل زندگی ...

ما محیط بزرگیم سر شناس هم نیست . مذهبیم هست ولی خودش تیپ خودشو میزنه تیشرتو و عینک افتابی 

ولی به من میگه با حجاب باش تا بد دلیم خوب بشه 

بدلیش اینجوریه دوس نداره با هیچ مردی صخبت کنم . تعقیب میکنه.بعضی وختا انگ میزنع

چرا نامزرم میکه با حجاب بشی دیگه شکاک و بد نیستم؟

دروغ میگه دست خودشم نیست 

فکر میکنه درست میشه

اما نمیشه

الان میگه با حجاب بشی دیگه اینجوری نیستم. با حجاب که بشی میگه تو جمع خانواده چادر رنگی بپوشی دیگه خوبم. چادر رنگی بپوشی میگه اگر بیرون نری خوبم. بیرون نری میگه اگر با مردها اصلا همکلام نشی خوبم و برو تا آخر

این چرخه معیوب تا ابد ادامه داره

هر بار حلقه‌ی زندگی رو برات تنگ و تنگتر میکنه

تا یه حدی شاید ولی این یه اختلال روانی هست . بعد به چیزای دیگه گیر میده . البته اول باید ببینی بد دل ...

مثلا تعقیبم کرده ۱۰ ۱۵ باری . روی حرف زدن من با مرد ها خیلی حساسه حتی راننده تاکسی.انگ هم میزنه در صورتی ک من اون کار رو انجام ندادم.درباره گذشتمم میمرسع

ما محیط بزرگیم سر شناس هم نیست . مذهبیم هست ولی خودش تیپ خودشو میزنه تیشرتو و عینک افتابی ولی به من ...

تعقیب مکنه؟ این دیگه مریضی حاد داره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
شکاک هم نباشه ،بد پوشیدن فرد رو در معرض آسیب قرار میده.

من بد نمیپوشم 

منظورم از بی حجابی اینکه که موها اندازه دو انگشت بیرون باشه تا مثلا مچ دست مشخص باشه