یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تا یه حدی شاید ولی این یه اختلال روانی هست . بعد به چیزای دیگه گیر میده . البته اول باید ببینی بد دل و شکاکی رو تو اینجور تصور میکنی یا واقعا اینجوره . چون بعضی اقایون حساس هستن رو این چیزا ولی منطقین حرف بزنی می پذیرن بعضیا نه شکاکن یعنی همه عالم درست میگن جز زن خودشون
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الان میگه با حجاب بشی دیگه اینجوری نیستم. با حجاب که بشی میگه تو جمع خانواده چادر رنگی بپوشی دیگه خوبم. چادر رنگی بپوشی میگه اگر بیرون نری خوبم. بیرون نری میگه اگر با مردها اصلا همکلام نشی خوبم و برو تا آخر
تا یه حدی شاید ولی این یه اختلال روانی هست . بعد به چیزای دیگه گیر میده . البته اول باید ببینی بد دل ...
مثلا تعقیبم کرده ۱۰ ۱۵ باری . روی حرف زدن من با مرد ها خیلی حساسه حتی راننده تاکسی.انگ هم میزنه در صورتی ک من اون کار رو انجام ندادم.درباره گذشتمم میمرسع