2777
2789
عنوان

💙💙💙سلام سلام💙💙💙

122 بازدید | 15 پست

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 #دلنوشته‍ 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

امروز ☆مهربونی ☆رو. باور کن تا  همه چی رو به راه بشه..... 

امروز کمی بیشتر مهربان باش..... 

☆مهربونی ☆رو باور کن، و باور کن هیچ هزینه ای نداره! ☆مهربونی☆ رو تو جیبت بزار و تو هر راهی که قدم میزاری و هر آدم بی احساسیو که دیدی ☆مهربونی ☆رو بهش تعارف کن.!! 

اگه کمی مهربونی دیدی تعجب نکن. چون باور دارم که در این دنیا رهگذریم. 

مهم نیست راه چقدر دور، چقدر نزدیکه. 

آخرش یک  روز من تمام میشوم و میروم و این تاپیک یادگار میماند،. در این پس هر کی رو دوست داشته باشم بلند میشوم و بلند میگویم......    

☆دوستت دارم☆ 

همین و بس. 

هنوزم خدا دوستم داره،  چون اجازه میده بع یادت باشم..... 

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 @پسرفندوقیم‍  💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 @ملکه455_‍  💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 #سین_الف‍ 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙🌱🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🌱🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلممممممم چقدر قشنگ نوشتی❤️❣️🫂منم‌دوست دارم❤️

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قلب آبی قشنگ تر از قرمزه 😉

صد برابر 😊

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

سلام سلام آی زندگی سلام

سلام سلام 💙💙

عزیزدلممممممم چقدر قشنگ نوشتی❤️❣️🫂منم‌دوست دارم❤️

عزیز منی و تامام😍💙💙💙

سلام خوبی شماحالت بهتر شد از اون روز

سلام عزیزم

شکر خدا 

اره بابا مشکلی نبود.. و نیست.. 

بیخیال... اونا ک منو نمیشناسن.. ازشون دلخور نیستم اصلا

ممنون بابت تاپیک قشنگت

💙💙💙🍃🍃

سلام عزیزمشکر خدا اره بابا مشکلی نبود.. و نیست.. بیخیال... اونا ک منو نمیشناسن.. ازشون دلخور نیستم ا ...

اره دیگ مجازی هر کی یه چیزی میگه مهم نباشه برات زندگیتو بکن 

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اره دیگ مجازی هر کی یه چیزی میگه مهم نباشه برات زندگیتو بکن

ن بابا تنها جایی ک مهم نیست برام همین مجازیس

مشکل همینه ک زندگی رو نمیشه  گذروند

ادم از نزدیکاش میخوره.. 

بیخیال ابجی... 

بازم ممنون

عزیز منی و تامام😍💙💙💙

هزارتا بوس

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂