2777
2789

خیلی خوشحال میشم به خواستش برسه کلی ذوق میکنم 

همون روز کیک میپزم میرم خونشون یدونه پتو ژله ای هم کادو میگیرم براش میبرم چون تو خوابگاه لازمش میشه

روزی که خواست بره میدونم چقد دلم براش تنگ میشه تا لب قطار یا اتوبوس‌ش میرم باهاش براش خوراکی میخرم وعذای مورد علاقش که بخوره تو راه 

بغلش میکنم و بوش میکنم 

دلم برای موهای فرفریش تنگ میشه 

من میشم دانشجوی شهر خودمون اما اون میره 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

چقدر دوست خوبی هستی تو

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

نتایج کی میاد

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا مطمنی قبول میشه؟

نشه هم کنارش میمونم ولی میشه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی