2789
عنوان

جورجینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا خیرت بده منم واقعا از چهرش خوشم نمیادیعنی هیچ نمکی هم حتی نداره

خیلی برام عجیبه ک میگن زیباست

اخه بانمکم نیس واقعا :/

الان ی عده میان میگن حسودی🤣

" دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

بهش نمی‌گن خوشگل که. 

هر چند قیافه بدی هم نداره واقعا . 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

جذابیت از نظر ایرانیا فک کنم فقط صورت گرد و چشم رنگیه لابد🤣🤣🤣اونجوری که فهمیدم لاغر باشی مسخره می ...

پوست سفید رو فراموش کردی 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

والا  اینا که میگن عمل کرده 

خب خودشون هم عمل کنن ببینم مثلش میشن😂

هر کسی هم عمل بهش نمياد  اینقدر خانم عملی دیدم عین گونی برنج میشن 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

جذابیت از نظر ایرانیا فک کنم فقط صورت گرد و چشم رنگیه لابد🤣🤣🤣اونجوری که فهمیدم لاغر باشی مسخره می ...

کی گفته اینو؟ همین ایرانیا عاشق فیس هانده ارچل هستن که هم لاغره و هم چشم قهوه ای

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
پوست سفید رو فراموش کردی

اره اینم بود

چون من طبق چیزی که فهمیدم انا د ارماس و این نگار

جفتشون صورت گرد چشمشون رنگ سبزی چیزی

فقط چون اینجوری ان میگن خوشگل خوشگل و این که تپل و سفید باشی

واقعا معیارای زیبایی ایران رو ...

والا اینا که میگن عمل کرده خب خودشون هم عمل کنن ببینم مثلش میشن😂هر کسی هم عمل بهش نمياد اینقدر خا ...

والا 

همینجا تو خیابون از هر ده تا دختری که میبینی ۶ تاش عملیه . از اون ۶ تا هم ۳ تاش با قرض و قوله پول عمل درآورده . بعد توقع دارن زن رونالدو عمل نکنه

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خیلی برام عجیبه ک میگن زیباستاخه بانمکم نیس واقعا :/الان ی عده میان میگن حسودی🤣

زن ستیزی نکنین

حداقل خوشبخته 

شما خودت از اون زیباتر و خوشبخت تری؟

خب حسودی دیگع

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان اهورا🫧💙

کی گفته اینو؟ همین ایرانیا عاشق فیس هانده ارچل هستن که هم لاغره و هم چشم قهوه ای

زمانی که تپل بود همه میگفتن وای چقدر خوشگله

وقتی لاغر شد همه تو نی نی سایت صورت استخوانی رو‌مسخره میکردن

در کل سلایق ایرانیا با سلایق من هم خونی نداره...

بعضی خانما بعضی حسادت میکنن نگا نکن چی نداره اون هرچی داره ما نداریم

آخه بحث حسادتم باشه آدم میتونه به یکی در حد و اندازه ی خودش حسادت کنه جاری ای خواهرشوهری چیزی مثلا نه جورجینا😂😂