2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضیاشون شعور ندارن قبول دارم ولی اینکه سایت زنونه هست درست نیست چون خود سایت براشون توضیحات و مشخصات داده اگه زنونه بود ک جنسیت و عکس نمیزاشتن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

کاااش نبودن 

جمع دخترونه بود بهتر بود 

کم بیرون مزاحمت ایجاد میکنن

اینجاهم باید تحملشون کنیم همین دیشب ساعت ۲یکیشون درخواست دوستی داده بود به من

امام رضا حاجتم رو از تو میخوام... برام دعا کنید امسال آخرین سال عمرم باشه،دلم میخواد آروم بخوابم

کاااش نبودن جمع دخترونه بود بهتر بود کم بیرون مزاحمت ایجاد میکنناینجاهم باید تحملشون کنیم همین دیشب ...

اینجا پر زن نماست میدونستید؟؟؟ کسی که بخواد مزاحم بشه تو اینجا قطعا تو جامعه هم همینطوره

قبول دارم یه سری واقعا مزاحمت ایجاد میکنن حالا یا کاربری با جنسیت فیک دارن یا جنسیت خودشونه ولی ایجاد مزاحمت میکنن

. آقاهستم

استارتر بند ۱۰ قوانین سایته بخونید

مشکلی هم داشتید تاپیکای منو بخونید راجب سایت هست

10. نی نی سایت هیچ محدودیتی برای عضویت خانم ها و آقایون نداره و همه فارغ از جنسیت می تونن از نی نی سایت استفاده کنن، البته که ماهیت سایت و موضوعات اون مربوط به خانم ها است و حق تقدم رو به خانم ها داده و هر چیزی که باعث ایجاد مزاحمت، عدم احساس آرامش در بیان و یا ... برای خانمها بشه مزاحمت محسوب می شه و نی نی سایت اصلا جای کاربر مزاحم نیست.

. آقاهستم

استارتر بند ۱۰ قوانین سایته بخونیدمشکلی هم داشتید تاپیکای منو بخونید راجب سایت هست10. نی نی سایت هیچ ...

بعضیاشون واقعا خیلی مزاحمت ایجاد میکنن و حقشونه از سایت بندازنشون بیرون 

مشکل من با ایناست نه بقیه اقایون که کاری ندارن و توی تاپیک های زنونه شرکت نمیکنن

بعضیاشون واقعا خیلی مزاحمت ایجاد میکنن و حقشونه از سایت بندازنشون بیرون مشکل من با ایناست نه بقیه اق ...

مشکلی بود به niniyar گزارش بدید با اون علامت سه نقطه زیر پست کاربر

. آقاهستم