2777
2789

از این قرص های زیر زبونی بگیر از داروخونه

زعفران دم کن بخور

چرا باید سقط کنی:

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سره دوتا سقطم فقط چايي زعفرون و دارچين خوردم و پياده روي خودش تو خونه دفع شد هشت هفته بودن 

خاک برسرم من چندباری چای دارچین خوردم بچم.طوریش نشه

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم منم بچم قلبش تشکیل نشد و تا هفته هفتم فقط رشد کرده بود بعد دکتر قرص نوشت که سقط بشه اما من نگرفتم گفتم شاید تا هفته 11 قلبش تشکیل بشه ولی تا 11 هم تشکیل نشد و شب یک لیوان آب انار خوردم و چند بار تا صبح ن ز د ی ک ی عمیق کردم که همون شب لکه بینی پیدا کردم و نزدیکای صبح بود خودش دفع شد و بعد از یک ساعت هم جفتش دفع شد ولی یکم درد داشتم. تا یک هفته هم خونریزی داشتم که کاچی خوردم و کمرم رو با دارو گیاهی بستم بعد خوب شدم.

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.