2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خدایی اخلاقم خوبه .مشکل اینه قیافه ندارم 🙁

اخلاف ک شوخی یود ولی بخدا قد و هیکل خیلی تو چشم تر از قیافه

خواهرشوهرم 175 عه قیافش معمولیه اما انقدر خوشتیپ و کشیده و خوش تراشه بدنش خیلی خوب دیده میشه تازه بچس تو سن بلوغه

عالیه قدت 🧡

بلند نیستم ولی اسی

تازه گیر ی خانواده گولاخ افتادم🤣💔

مادرشوهر 173

خواهرشوهرم 175

پدرشوهر 190

شوهرم 198

من تازه ظریفم اونا استخون بندیشون یکم درشت تره

انقدر کوچولوم پیششون🤣💔

اخلاف ک شوخی یود ولی بخدا قد و هیکل خیلی تو چشم تر از قیافهخواهرشوهرم 175 عه قیافش معمولیه اما انقدر ...

منم ۱۷سالمه...

ولی قیافه ندارم که خیلی مهمه پوست تیره ‌.... جای جوش ها مونده و بعضی هاشون گود شده...دماغ گوشتی گنده.....

تنها خوبیم قد بلند و لب و دندون خوب

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

بلند نیستم ولی اسیتازه گیر ی خانواده گولاخ افتادم🤣💔مادرشوهر 173خواهرشوهرم 175پدرشوهر 190شوهرم 198م ...

بابااااا خواهر اونا زیادی غول تشریف دارن 🤣🤣🤣🧡🧡🧡

منم ۱۷سالمه...ولی قیافه ندارم که خیلی مهمه پوست تیره ‌.... جای جوش ها مونده و بعضی هاشون گود شده...د ...

فدات شم دماغ ک بزار بعدا عمل میکنی

پوستم سن بلوغ رد شه میری دکتر میرسی خوب میشه

پوست تیره هم جذابه به شرطی ک بدونی چ استایلی و میکاپ میاد بهت

قده ک لامصب هیچ کاریش نمیشه کرد

فدات شم دماغ ک بزار بعدا عمل میکنیپوستم سن بلوغ رد شه میری دکتر میرسی خوب میشهپوست تیره هم جذابه به ...

هعی دست رو دلم نزار...دوس داشتم ۱۷۰ باشم ۵سانت کمتر ولی دماغم کوچکتر بود...یا ۱۶۸ بودم ولی پوستم تمیز و روشن تر

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

هعی دست رو دلم نزار...دوس داشتم ۱۷۰ باشم ۵سانت کمتر ولی دماغم کوچکتر بود...یا ۱۶۸ بودم ولی پوستم تمی ...

ببین بخدا بدترین چهره هارو بهشون برسی خوب میشه

من تو سن تو بودم همش گریه میکردم میگفتم این چ قیافه آیه بعدا فهمیدم باید برسم ب چهرم

بچه ها من چی؟ خیلی بلندم؟۱۷۰ ام دوست داشتم قدم کوتاه تر باشه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم