2777
2789

سلام دوستان 

من امروز رفتم سونوگرافی و بهم گفت دهانه رحمت باز شده یه کمی ولی تو برگه سونوگرافی نوشته طول سیروکس ۳۰ میلیمتر و انقباض میومتر پشت جفت در دیواره رحم 

به دکترم زنگ زدم گفت چند روز دیگه غربالگریتو بده اگه جنین خوب بود برو بیمارستان بدوزی

من خیلی ترسیدم ممکنه بدون عمل خوب بشه؟ 

اصلا دوست ندارم این کارو بکنم

و اینکه کسی میدونه در اثر چی اینجوری میشه؟

واسه منم تو آنومالی ۳۰ بود... دکتر گفت طبیعیه... سرکلاژ واسه زیر ۲۵ انجام میدن معمولا... به نظرم با یه دکتر دیگه مشورت کن... الان هم استراحت کن شاید تو ان تی بالاتر بره... مراعات کن پله نرو ..‌ نزدیکی نداشته باش... فقط دسشویی فرنگی استفاده کن و ...

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند هفته ای که باز شده؟

نمیدونم باز شده یا نه 

دکتر سونوگرافی اینجوری گفت

به دکترم که گفتم تلفنی گفت نه باز نشده طول دهانه رحمت کمه

نمیدونم یعنی چی خودمم

فقط گغت بعد از غربالگریت بدوز

اصلنم از جات تکون نخور 

دوازده هغته

واسه منم تو آنومالی ۳۰ بود... دکتر گفت طبیعیه... سرکلاژ واسه زیر ۲۵ انجام میدن معمولا... به نظرم با ...

عزیزم میگه دهانه رحمش باز شده خطرناکه، منم بارداری اولم طول سرویکسم کوتاه بود سرکلاژ کردم ولی فکر کنم واسه باز شدن دهانه رحم باید حتما اورژانسی سرکلاژ کنن و آمپول پرولوتون یا شیاف پروژسترون بهش بدن

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

سلام ببین نترس چیزی نیست من انجام دادم طول سرویکس که کم باشه بچه که بزرگتر میشه کمترمیشه دهانه رحم باز میشه بچه توهرهفته ای که باشه به دنیامیاد عملشم بیهوشیه اصلا هم ترس نداره فقط مثل دل درد پری میمونه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
نمیدونم باز شده یا نه  دکتر سونوگرافی اینجوری گفت به دکترم که گفتم تلفنی گفت نه باز نشده طول ...

برای منم ۳۰ بود تو دوازده هفته ولی نوشته بود سوراخ داخلی بستس استراحت کن ببین دکترت چی میگه ولی احتمالا چون بازه سرکلاژ بشی

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
عزیزم میگه دهانه رحمش باز شده خطرناکه، منم بارداری اولم طول سرویکسم کوتاه بود سرکلاژ کردم ولی فکر کن ...

باز شدن دهانه رحم با کوتاهی سرویکس فرق داره؟ ااا پس نمیدونستم

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
نمیدونم باز شده یا نه  دکتر سونوگرافی اینجوری گفت به دکترم که گفتم تلفنی گفت نه باز نشده طول ...

حتما استراحت کن و خیلی مواظب خودت باش انشالله که مشکلی برات پیش نیاد

بعدشم باید یه سونو واژینال انجام بدی اون دقیق الان ۳۰ هم باشه کمه باید بالای ۳۵ باشه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
عزیزم میگه دهانه رحمش باز شده خطرناکه، منم بارداری اولم طول سرویکسم کوتاه بود سرکلاژ کردم ولی فکر کن ...

نمیدونم باز شده یا نه

دکتر سونوگرافی اینجوری گفت

خودمم که به دکترم اینو گفتم گفت پس برو بیمارستان زایشگاه هیچ کاری نمیتونم بکنم

بعدش که عکس سونوگرافی رو فرستادم گفت غربالگری برو بعدش برو بیمارستان اگه خوب نشده بود

باز شدن دهانه رحم با کوتاهی سرویکس فرق داره؟ ااا پس نمیدونستم

آره عزیزم باز شدن دهانه رحم باعث خدای نکرده سقط و یا تو سن بالای حاملگی زایمان زودرس میشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

زایمان

nooraaa12 | 3 دقیقه پیش

یکی که داروهای

asarvi | 8 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز