2777
2789
چی سوسکه چندشه رو میگی؟

وای آره اصن من چشمم بیوفته جیغ میزنم و فرارررر😣😣😣😣

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چه بلایی میارین سر سوسکا که نیان؟ خونه من میان اما چپه اند یعنی چون سم میریزم مرده اند خیلی کم ...

من یادمه خونه قبلیمون داشت از این ریزا بعد اینقد سم زدیم. تخمای نوزاداشونم از بین برد

از این بزرگا هم چند باری اومد بعد فهمیدیم از توالت فرنگی میاد کلی مامانم چیز ریخت توش😕😑😌

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
اسم سماتون چی بود عزیزدلم؟

راستش نمیدونم عزیزم ولی یادمه مشکی بود بدنش بعد مث شیشه پاک کن چه شکلیه همون جوری بودش 

یادمه ریختیمش تمام پنجره ها باز بود تا یک روز چندساعتم بعدش حونه نبودیم گفت بوش بده خیلی 

کیک یخچالیِ فاطیما بانو😉😁

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
کیک یخچالیِ فاطیما بانو😉😁

به بههههههه چه خوشکلهه نوش جونتووون عزیزدلم    

به بههههههه چه خوشکلهه نوش جونتووون عزیزدلم      

ممنونم😍😘

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
خیلی نازه عاشقشم

خوشکله خیلی عزیزدلم 

من عاشق رنگ کردنم ولی هنو عروسی نکردم نمیشه:-(

خیلی نازه عاشقشم

گفتم برم پایین موهامو رنگ کنم فقط