2777
2789
زبون داره خودش میگه نه یا اره تو دردت چیه این وسط از یه سوال برافروخته شدی

چون اصلا موضوع مهمی نیست یه جوری میگی تاپیک رو قفل کن رنگین کمون نذار انگار چیه 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چوبو نگه دار فعلا شما بهش نیاز داری که منو بزنی خسته تر از اونیم که بخوام با کسی بحث و دعوا کنم😂

بابا لامصب تاب میخوردی معاشرتت بهتر بودا دختر. من که چیزی نگفتم یه سوال پرسیدم محو شد افق اسی بقیه یقه جر میدین بعدشم مبگین مغز من معیوبه

چون اصلا موضوع مهمی نیست یه جوری میگی تاپیک رو قفل کن رنگین کمون نذار انگار چیه

بخاطر این گفتم که نمیدونه گویا و ممکنه براش مزاحمت بشه عکیشم گذاشته مجازی اونم صفحه اول نمیتونه دلیت کنه داستانه براش اگرم که میدونه چیه که خب خوش بگذره بهش فقط پرسیدم

بابا لامصب تاب میخوردی معاشرتت بهتر بودا دختر. من که چیزی نگفتم یه سوال پرسیدم محو شد افق اسی بقیه ی ...

نه حس میکنم با این پروف جدی ترم😂

اخه این ایموجی اصلا ربطی به اون چیزی که شما برداشت کردی نداره که بهش امر میکنی تاپیکو قفل کن ایموجی هم بردار 

به هر حال عذر میخوام

انقد منحرف زیاد شده که دیگه آدم میترسه از ایموجی رنگین کمون و توت فرنگی و هلو استفاده کنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نه حس میکنم با این پروف جدی ترم😂اخه این ایموجی اصلا ربطی به اون چیزی که شما برداشت کردی نداره که به ...

ارم رنگین کمون و زارپ پشت بندش یک عکس بدون کلام ذهن منحرف لازم نیس تجربه ست میدونی پیشی تجربه طرف بادمجون میراره با عکس پاش میگه لگم قشنگه؟!

اذم رنگین کمون و زارپ پشت بندش یک عکس بدون کلام ذهن منحرف لازم نیس تجربه ست میدونی پیشی تجربه طرف با ...

پس بسوزه پدر تجربه😞

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

فقط پرسیدم زشت و خوب نگفتم اروم باش نفس عمیق بکش مسلطباش به اعصابت

من کاملا هم به اعصابم مسلط هستم 

این فرهنگ مزخرفیه رو هرچیزی یه اسم می زارید . این دختر یه عکس گذاشته دوتا ایموجی فانتزی 

که شما بیای زیرش بنویسی هستی یا نه ؟ خجالت بکش

دختری که آینده را دید💙🦋

من کاملا هم به اعصابم مسلط هستم این فرهنگ مزخرفیه رو هرچیزی یه اسم می زارید . این دختر یه عکس گذاشته ...

خودش زبون داره البته چون ریختن پی ویش مشغوله همینم میخواست خب تو به درد خودت بسوز 

خودش زبون داره البته چون ریختن پی ویش مشغوله همینم میخواست خب تو به درد خودت بسوز

راحت به دیگران تهمت میزنی 

عقده هاتو ببر جای دیگه خالی کن انقدر ذهنت بیماره از یه ایموجی هزار تا داستان میسازی.

دختری که آینده را دید💙🦋

راحت به دیگران تهمت میزنی عقده هاتو ببر جای دیگه خالی کن انقدر ذهنت بیماره از یه ایموجی هزار تا داست ...

خودش زبون داره سوال کردم قضاوت اگه بود مثل تو ازین خزعبلات سر هم میکردم