2777
2789
عنوان

به یه دانش آموز ورودی سال یازدهم چی میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 84 پست

سلام گلم، من دوازدهمم امسال. با توجه به تجربه شخصی خودم فقط اینو میتونم بگم که اولا همه درساتو درست بخون و یاد بگیر و از همون ریشه پایه‌تو محکم کن. دوم اینکه اگه میدونی یه مشکل جزئی و پایه‌ای داری توی دهمت حتما برطرفش کن، چون سال دوازدهم زمانی برای اینکار نداری. سعی کن مفید درس بخونی، کمیت نه که مهم نباشه، هست ولی کیفیت خیلی مهمه دوستم✨ و دیسیپلین و استمرارتو درست کن. بنظر من برای دانش‌آموزای پایه دهم و یازدهم ساعت مطالعه بالا خیلی مهم نیست فقط سعی کن مطالبو خوب یادبگیری و ازشون کلی سوال حل کنی و یا حتی چندتا تست. اگه عادت های غلط داری مثل کمالگرایی و اهمال کاری الان بهترین فرصته که تا دوازدهمت درست و اصلاح‌شون کنی🤌🏻💕 این فعلا چیزایی هست که اگه خودم برمیگشتم به دهم و یازدهم انجامشون میدادم🌱

امیدوارم قبول بشی ولی یازدهم برای شروع جدی قبولی رشته تاپ خیلی دیره باید از تابستون کلاس نهم به صورت ...

من فیزیک یازدهم رو گرفتم ۱۳ ولی کنکور سال بعدش زدم ۷۰ و سال بعدش هم ۹۰ 

معجزه؟ فکر نمیکنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط بخون و درگیر حاشیه ها نشو عزیزم

راستی یه گپ کنکوری زدیم اگه دوست داشتی آیدی تلگرامتو بده یا درخواست دوسی برات بفرستم 

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

نصیحتی که میتونم بهت کنم اینه که در این سن و سال

دنبال عشق و عاشقی اصلا نرو 

اصلا 

سعی کن خوب و عالی و با پشت کار و اراده و درست و اصولی و با توکل به خدا 

درستو بخونی تا بتونی به هدفت برسی و به امیده پشت کنکور شدن  نباش سعی کن همون سال اولت قبول بشی

حرف های بقیه که حرف های منفی میزنن هم گوش نده 

تو متفاوتی و مسیره و راه تو جدا هستش 

ان‌شاءالله که موفق بشی

امیدوارم قبول بشی ولی یازدهم برای شروع جدی قبولی رشته تاپ خیلی دیره باید از تابستون کلاس نهم به صورت ...

ولی من دیرترشم دیدم که نتیجه گرفتن

بازم ممنون بابت توصیه ات زیبا💞

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

من معلمم برا دهم یازدهم و دوازدهم واقعا اگه حرفی بخوام بگم اینه که بشین قشنگ بخون کار سخته رو همون ا ...

مرسی قربونت برممممم

بنظرت قلمچی منبع مناسبیه؟

کتاباش اوکین یا برم سراغ منبع های دیکه‌؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

به عنوان کنکوری ۴۰۳ رشته ریاضی اول از همه قلمچی نسبت به کنکور غیر استاندارده سوم تلاش تلاش تلاش من ر ...

مرسی عزیز دلم 

انشالله که موفق باشی 

من تجربی ام جدول تناوبی و حفظم مرسی از توصیه ات💞

به عنوان کنکوری ۴۰۳ رشته ریاضی اول از همه قلمچی نسبت به کنکور غیر استاندارده سوم تلاش تلاش تلاش من ر ...

دوست عزیز تجربه‌تونو من خوندم.. ولی داشتن و نداشتن مشاور قطعا بستگی به فرد داره. چون برای یسری افراد من جمله خودم نمیدونستم باید چکار کنم و از کجا شروع کنم برای همین مجبور شدم مشاور بگیرم. قطعا کسی که خودش بتونه برای خودش برنامه بریزه مهارته عالیه که هرکسی نداره. البته مشاور هم بد باشه و چیزی سرش نشه قطعا نداشتنش بهتر از داشتنشه🌱

میشه من و تگ کنی توی تاپیک هات؟

خانم تورو حضرت عباس گوش کن به من
کلاسایی که ثبت نام کردی اگه ساعت مطالعت در روز زیر 4 ساعت بفروش به یکی دیگه
چرا چون شما در روز فقط چچهار ساعتشو تو کلاسی
2 اگه شما هم مثل من نمیتونیئ از روی درسنامه بخونی و کلاس میخوای ببین در غیر این صورت نه
زیست  رو حتما کاموا حنیف ببین
شیمی بخش حفظیات رو از همایش حفظیات فراهانی و مسائل هم یا کمربند مشکلی هادیان فرد یا کتاب مسائل الگو
ریاضی واقعا سالانه نیازهمیتونی یا کلاس 11 کرمی یا حیدری رو ببینی یا اینکه فینیتو کرمی که جامع هست بخش های مربوط به یازده رو جامع ببین مثل تابع بقیه بخش های اضافه رو هم نمیخواد ببینی یا اینکه کلا کلاس جامع ببینی
فیزیک 11 یحیوی
کتاب تست هم زیست ایکیو
فیزیک نشر الگو
شیمی نشر الگو جامع تیتانیوم یا نردبام 11 یا خیلی سبز 11
ریاضی هم نشر الگو11 اگه سطحت خوبه اگرم نه که 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

مرسی قربونت برمممممبنظرت قلمچی منبع مناسبیه؟کتاباش اوکین یا برم سراغ منبع های دیکه‌؟

عزیزم قلمچی خیلی غیر استاندارد هستش بعضی از دانش آموزام میگن ماز بهتره بازم بستگی به خودت داره ببین میتونی باهاش ارتباط برقرار کنید یا نه ولی در هر صورت حتما است زیاد بزن و با برنامه درس یخون

مرسی عزیز دلم انشالله که موفق باشی من تجربی ام جدول تناوبی و حفظم مرسی از توصیه ات💞

واقعا قلمچی رو جدی گفتم دوهفته یه باره اگه مطمئنی به خودت و سوال سخت و چالشی دوس داری ماز خوبه ۳ هفته یه باره اگرم نه گزینه دو خوبه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

دوست عزیز تجربه‌تونو من خوندم.. ولی داشتن و نداشتن مشاور قطعا بستگی به فرد داره. چون برای یسری افراد ...

بله حق با شماست من تجربه خودم رو گفتم عذر خواهم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر