2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگه هر چقدر هم خانواده ضعیف باشنبیکار که نباید معرفی کنن چه پر رو ان که میرن خواستگاری

فقط تماس میگرن بعدش همش زنگ میزن خونه خودمان خوب نیست یعنی خجالت می کشم مهمان قبول بکنم

خودم خانواده فقیر بزرگ شدم برادرم وضعیت مالی خوبی داره اونم حمایت نمی کنه میگه جواب رد بده

داداشت درست میگه 

کسیکه جنم کار نداشته باشه بدرد نمیخوره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
رک میگه من سرکار نمیروم ارث رسیده

والا ما گاهی روزهای تعطیل خونه‌ایم، مامان میگه کاش می‌رفتید سرکار روی مخم راه میرید!! حالا خدایی بی‌صدا و بی‌آزاریم ولی دوست نداره دیگه...!! خودمونم کلافه میشیم از بیکاری!!

میدونی فقط مسئله‌ پول درآوردن نیست، بیکاری در اون نهادینه شده و این بده!!

و اینکه باد آورده را باااااااد میبره...

پایان فعالیتم در این سایت...

والا ما گاهی روزهای تعطیل خونه‌ایم، مامان میگه کاش می‌رفتید سرکار روی مخم راه میرید!! حالا خدایی بی‌ ...

احساس می کنم معرف می خواهد بگه تو هیچ کس نمیگره زیبایی نداری یا پول پدر ت یا خانواده ات ضعیف هستن درسته 

شاید بدونم مشکل از کجاست خودم اصلاح بکنم تیپ و قیافه و وضعیت مالی خانواده

خودتون رو بخاطر مسائلی که در اختیار و کنترل شما نیست اذیت نکنید، اون بیرون آدم سمی زیاده مهم اینه یاد بگیریم با ایجاد محدودیت مناسب آسیب نبینیم...

پایان فعالیتم در این سایت...