2777
2789
عنوان

جون عزیزتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست
خواهش میکنم، یه سیاست زنانه یادت میدم خوب گوش کن، همیشه پیش همسرت تعریف و خوبی مادرش رو بگو، هرچند ا ...

ببخشیداااا ولی این راهنمایی منم به همسرم بگم شوهرم کلا جذب مادرش میشه و واقعن مادرش تو چشمش عزیز میشه امتحان کردم..دیدم مادرشوعرم از خوبی من هیچی به شوهرم نمی‌گفت ازونطرف شوهرم   من گوششو پر میکردم ک مادرت خوبه حالا تو فرض کن

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

خواهش میکنم، یه سیاست زنانه یادت میدم خوب گوش کن، همیشه پیش همسرت تعریف و خوبی مادرش رو بگو، هرچند ا ...

ممنون گلم واقعا نکات خوبی بود 

ولی 

این کارا رو مادرشوهر من جواب نمیده بخوام اینجوری که تو گفتی بکنم قافیه رو باختم پیش شوهرم به کل 

این نکات مال خانواده های بافرهنگ ن نه مادرشوهر من که چشم جن در میاره سر شیطون هم کلاه میزاره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂باحال بود بخدا پس مال توام مثل مال منه ببین این مادر شوهر تنها کس هایی که نتوسته تا حالا م ...

حالا فک کن مادرشوهر هر روز عین مسلسل پشت سر ۷ تا عروسش میگه 

یه سری اومده بود روضه بلند بلند پشت سر هممون منبر رفته بود 

صداش از مداح بلندتر بود 

خودت باش قرار نیست کاری کنیآدما بمرور زمان تو رو میشناسن

نبخدا باور کن یه سری از اشنا ها اصلا جدیدا جواب سلامم نمیدن در این حدددد رفته تو پوستشون 

بدجور گرفتار شدم از دستش 

ببخشیداااا ولی این راهنمایی منم به همسرم بگم شوهرم کلا جذب مادرش میشه و واقعن مادرش تو چشمش عزیز میش ...

درود، به یکبار گفتن نه، همیشه بگو، مثلا گوشی رو بیار وقتی همسرتون هست بگو می خوام زنگ بزنم به مادر شوهر عزیزم، دلم براش تنگ شده، یا وقتی می خواهید برید خونه شون به همسرت بگو دست خالی نرید چیزی که دوست داره بخرید ببرید، همسرتون متوجه میشه شما آدم خوش قلب و مهربانی هستید کسی که داره فتنه به پا میکنه کسی دیگر هست، اعتماد بمن کن، تلاش کن، صبوری کن، موفق میشی 

حالا فک کن مادرشوهر هر روز عین مسلسل پشت سر ۷ تا عروسش میگه یه سری اومده بود روضه بلند بلند پشت سر ه ...

😂😂😂

ایشالله خدا به زمین گرم بزنتشون این جور ادمارو 

زورم بهش نمیرسه نمیدونم واقعا 

فقط میتونم بگم خدایا خودت بشونش سرجاش 

ممنون گلم واقعا نکات خوبی بود ولی این کارا رو مادرشوهر من جواب نمیده بخوام اینجوری که تو گفتی بکنم ق ...

قرار نیست راه هموار باشه، سختی های خودش رو داره، زمان می بره، نتیجه مشخصه، به نفع شما میشه، فقط صبوری و مهربانی

عزیزم مادرشوهر منم ی جوری غیبت منو کرده که همه منو عفریته می‌دونن و اونو فرشته چرا چون تو غیبت کردن ...

چقدرد تو منی 

افرین منم فقط واگذارش کردم به خدا 

قبلنا مخ شوهرمم میزد زندگیم جهنم بود از دستش 

تازگیا شخصیتشو به شوهرم ثابت کردم حرفاشو باور نمیکنه 

داره خودشو جر میده 

درود، به یکبار گفتن نه، همیشه بگو، مثلا گوشی رو بیار وقتی همسرتون هست بگو می خوام زنگ بزنم به مادر ش ...

امتحان کردم اینارو خواهر سه سال کامل ..اما مادرشوهر من در واقعیت خیلی از من متنفره ... شوهرمو فوق‌العاده  حرف گوش کن مادرش.نهایت خالش بمن توهین کرد به دعوا رسید مادرشوعرم پشت اونو گرفت الان چهااااار ساله که من منتظرم مادرشوعرم ی زنگ بزنه از دلم در بیاره و نمیکنه چهار سال قهره قههههر..کلا منو به  پشماش گرفته دیگه منم خسته شدم ولش کردم ..میخ آهنی نرود در سنگ سخت

اره اره دقیقااشتباه ترین کار ممکنه

عزیزم شما سیاست رو با میدان جنگ اشتباه گرفتی، وقتی رفتید خانه شون و کسی اونجا بود بیشتر محبت کن، تا دیگران ببینند شما محبت دارید اما مادر همسرتان چشم ندارد که ببیند، آدم سر می بره اما نه با چاقو با پنبه

چقدرد تو منی افرین منم فقط واگذارش کردم به خدا قبلنا مخ شوهرمم میزد زندگیم جهنم بود از دستش تازگیا ش ...

الهیییی شکر ک شوهرت شناختت همین برات برگ برندست

ان شاء الله که موفق باشید، من با سیاست جلو میرم، ان شاء الله که شما هم دلت شاد بشه

خدابهترینها رو سر راهت قرار بده ..حرف شما درسته و متینه انشالله ک خدا کمکمون کنه

نبخدا باور کن یه سری از اشنا ها اصلا جدیدا جواب سلامم نمیدن در این حدددد رفته تو پوستشون بدجور گرفتا ...

شعورشون در این حده

برات مهم نباشه 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...