2777
2789
عنوان

گربه یا خرگوش🐰😃🐱

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 40 پست
قطعا گربه خرگوش خیلی خوبه ولی زیاد نمیفهمه من ماده داشتم پریود نمیشد . ولی لحباز بود . دستشوییو کامل ...

گربه دارین؟

قیمتش چقدره

و هزینه ماهانه نگهداریش چقدره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عقیم کنن دیگه نمیشن ولی بااینکه ازحیوونامیترسم دلم نمیادباهاشون اینکاراروبکنم همیشه میگم نخرن که کسی ...

اگه شرایطشو داشتم گربه دو میخریدم قبلا بدم میاومد از گربه ولی سگ سر و صداش زیاده گربه بهتره 

شما گربه دارین؟چقدر هزینه نگهداری و خرید و غذاشه

قبلا داشتم 

واکسنشو هر شیش ماه یبار میزدیم ما 

غذاشم هرماه ۸۰۰ تومن در میومد 

پرشین اگه بخوای بخری میکنه هر غذایی نخوره

برا من فقط غذای خشک رویال ث فلیکس می‌خورد غذای خونه ام تن ماهی و فقط سینه مرغ ،گوشت اینا اصلا نمیخورد 

بستنی گربه ام عاشقش بود ۱۰۰ تومنم هرماه بستنیش میشد

I'm just girl 🎀

گربه فقط گربه خیلی مستقله هزینه کم داره نسبتا من خودم دی اس اچ دارم گوگولی و ناز یه لحظه هم ازش نمیشه جدا شد من بهت گربه رو پیشنهاد میکنم 

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌