2777
2789
عنوان

کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 36 پست

تو رابطه تلافی وجود نداره . هر بار که کسی خسته باشه باید درک بشه ‌نه اینکه به تلافی طرف مقابل پسش بزنه .

و اینکه وقتی با اندامش مشکل داری نمیتونی جلوی غذا خوردنش رو بگیری ولی میتونی برنامه های دونفری یا حتی با دوستانش بچینی که ورزش کنه . 

رفتاری که نشون داده دقیقا نتیجه رفتارای شماست . پس اگه سنجیده تر رفتار کنین اونم احترامتون رو نگه میداره ‌. 

امروز بشینید صحبت کنین شما بگو که پی ام اسی و یکم رفتارت بچگانه بوده ‌و معذرت خواهی کن . به همسرتون هم بگید که دلتون از حرفاشون شکسته و قطعا خودش میدونه چکار کنه که اوکی بشید .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همچین آدمی نیستمگیر دادن من بخاطر خودشه خباون روغن وامانده رو میخوره دوروز دیگه چربی و.... میگیره

قشنگ شدی مامان شوهرت. اشتباه ترین کار. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

گفتم

خب هیچی تموم شد

رفتار امروزتو میگم اعصاب خردکن بوده. وقتی خوندم فقط یاد دختر دو سال و نیمم افتادم که بعضی وقتا چه جوری پیله میکنه ولی اون شناسنامه ای هم بچه س! توقعی بیشتر از دوسال و نیم ازش ندارم  

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چی بگم آخه الان بنظرت چیکار. کنمبر عکس خونه مادر شوهرمم هستمتو عقدم ولی حرفاش حرفاش تو دلم میمونه

حالا من برعکس تو ام . شوهرم میگه چرا کمکم نمیکنی لاغر شم. مثلاً غذا رو تا من میام خونه قایم کن تا نخورم. ولی من هیچوقت نمی‌خوام مادرش باشم. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

الان خودمم ناراحتم بخاطر کار هامولی از حرفاش دلم شکسته خو

گفتم که وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن. والا آدم بچه اش هم بهش اینقدر گیر بده می‌ره بهش کلی چیز میگه اما از ته دل نیست.