2777
2789
هیچی😂من اگه تمام حقوقمون سیو کنم و نرخ قیمت همین بمونه که نمیمونه میتونم ماشین بگیرم🦭

😂😂شغلت چیه 

منم تماما سیو میکنم 🫤رسماً زندگی نمیکنم از طریق فتوسنتز زنده م

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به به ماشاالله اره درآمدش خوبه اما من همیشه فکر میکردم یه خانوم باید خیلی دل و جرعت داشته باشه دامپز ...

ممنون عزیز دلم😅

اره درسته نباید بترسی بعد همیشه هم با حیوانات گوگولی کوچولو سر کار نداری حیوانات خطرناک هم هستند

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

ممنون عزیز دلم😅اره درسته نباید بترسی بعد همیشه هم با حیوانات گوگولی کوچولو سر کار نداری حیوانات خطر ...

وای 🥶 

به خودت افتخار کن بخدا کار هر کسی نیست 

وای عالیه من عاشق شغل توام خیلی عالیه کامل روی مردا شناخت پیدا می‌کنی ببین من بخوام یه کارگاه میوه خ ...

برای پروانه که نه

برای بهداشت هم اگه اموزش بهداشت، کارت سلامت و بهداشت و مکان تمیزی داشته باشی سه چهار روزه تایید میکنن برات 

اگه نه که اره یه ده روز باید دنبال بهداشت بدویی

برای پروانه که نهبرای بهداشت هم اگه اموزش بهداشت، کارت سلامت و بهداشت و مکان تمیزی داشته باشی سه چها ...

وای چقدر خوب مرسی گلم حتما دنبالش میرم. فکر میکردم حداقلش یکسال الافم  خیر ببینی ♥️

برای پروانه که نهبرای بهداشت هم اگه اموزش بهداشت، کارت سلامت و بهداشت و مکان تمیزی داشته باشی سه چها ...

خانوم ... من هم به کار میوه خشک علاقمندم ولی در مورد مجوزها و اینکه چطور بازاریابی کنم خیلی کم می‌دونم.