2777
2789
آها مرسی

ببخش منظورم اینکه یوها هه موسو رو نجات داد نه نشون جومونگم پدرش هه موسو هست گوموا بزرگش کرد ولی گوموا اخر یوهارو کشت اگه میذاشت یوها و سویا برن پیش جومونگ نه یوها میمرد نه سویا اواره میشد ولی جومونگ تا اخر احترام گوموا رو نگهداشت حتی دفعه اخری که گوموا رو دید با خوبی حرف زد یوری هم نشونش داد بعد یه بار به گوموا حمله کردن و زخمی شد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخش منظورم اینکه یوها هه موسو رو نجات داد نه نشون جومونگم پدرش هه موسو هست گوموا بزرگش کرد ولی گومو ...

میدونم دیدم قبلا

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

یه جا سال ۴۰۱ نوشته بودید بعد از حمام آب رفته داخل گوشتون و سرگیجه و حالت تهوع گرفتید.

من از بچگی مشکل اب رفتن تو گوشو داشتم حتی یه ساله بودم اب رفت تو گوشم و عفونت کرد و هیچی نمیشنیدم ولی ۴ ۵ سالگی مامانم منو برد دکتر و دکتر گوشمو شستشو داد و حرف زدنم شروع شد اونی هم که گفتی مال قبل سال ۱۴۰۳ هست که من فکر کنم اسفند بود یه بار رفتم حموم و تو گوشمم اب رفت و گوشم کیپ شد اولش دارو خوردم اثر نکرد بعد فکر کنم یه بار چند روز یه قطره ریختم بعد بابام گفت دو تا با هم باید بریزی و هم خودم میریختم هم مامانم بعد یه روز باز شد ولی بیشتر با دعای مامانم بود چون دکتر نمیتونم برم 

طرفدار بازیگراشم هستی یا فقط از رو علاقه تماشا میکنی؟؟

بنظرم داستان جذابی داره

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

بنظرم داستان جذابی داره

اره داستانش جذابه ولی من مثل گذشته اونجوری دنبال نمیکنم تو بچگی خاطره ی خوب باهاش دارم یاد اونا میفتم بعد طرفدار یه بازیگرشمم بودم الان خیلی وقته نیستم هم چون چند دفعه دیدم تکراریه 

سلام عزیزم سریال که خیلی وقته بازی نمیکنه الان بیشتر تو تئاتر فعاله

من فیلمای قدیم رو میبینم. تو تئاتر فعال نیس چون چشاش یه بیماری داره نزدیک بوده کور بشه از بازیگری کناره گیری کرده

شیطان آزاراثم💜

من فیلمای قدیم رو میبینم. تو تئاتر فعال نیس چون چشاش یه بیماری داره نزدیک بوده کور بشه از بازیگری کن ...

سریالو نمیتونه بازی کنه ولی تو تئاتر فعاله تو اینستا عکس و خبرهاش هست چشمشم فکر کنم دو دفعه عمل کرده بچه هاش که بزرگ کردن الان چند وقته تو تئاتر فعاله