2777
2789
عنوان

بیاین عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 78 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس هرکی اومد تاپیک دید ما خوشیم چشم زد رفت 😠

بله دقیقا

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اره احتمالا همونان چون هرکی مثل ما بود با ما جور شد هرکی ام نبود چشم زد رفت

آخه این چه کاریه ما که مغرور نیستیم خودمونو برای غریبه ها نمیگیریم با همه اوکی میشیم سریع😭چرا اینجوری میکنن

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣

آخه این چه کاریه ما که مغرور نیستیم خودمونو برای غریبه ها نمیگیریم با همه اوکی میشیم سریع😭چرا اینجو ...

هعیییی💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

آخه این چه کاریه ما که مغرور نیستیم خودمونو برای غریبه ها نمیگیریم با همه اوکی میشیم سریع😭چرا اینجو ...

چون کلا اکیپ زدن برا بقیه حسادت برانگیزه

حالا همه نه وای یه سریا من دیدم

حتی دیدم میگفتن اینا که اکیپ میزنن فازشون چیه 😒

به آرزو زمان بدید خودش آشتی میکنه چون الان ناراحته آرزو ما خیلی دوست داریم هر وقت خواستی آشتی کنی بیا تاپیک الهه ما خیلی خوشحال میشیم میدونیم ناراحتی ولی ببخش بنیتا @آرزو1388‍ 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

چون کلا اکیپ زدن برا بقیه حسادت برانگیزهحالا همه نه وای یه سریا من دیدمحتی دیدم میگفتن اینا که اکیپ ...

اتفاقا من هم اینجوری بودم

ولی فرق داشت

اعضای اون اکیپی که من ازشون متنفر بودم مغرور و بی ادب بودن

ما فرق داریم😔

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣